December 17, 2018
Thank You for being valued ASBIS partner!
November 20, 2018
Western Digital® will be retiring the Tegile Systems brand starting from ...
November 19, 2018
Enterprise-class Data Storage Solution Recognized for Completeness of Vision ...
November 13, 2018
VAD distributor ASBIS officially begins to supply Pure Storage, the market ...
Október 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), an expert in the distribution of IT products ...
Október 11, 2018
Regional VAD ASBIS Middle East has confirmed that it will be participating in ...
Szeptember 24, 2018
PRESS RELEASE - September 24, Limassol, Cyprus.
Augusztus 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Július 05, 2018
Perenio IoT spol.s.r.o., new IT company, has been publicly introduced in Prague ...
Június 27, 2018
As a part of CompuLocks.com, Maclocks is a leading brand for Apple security and ...
ASBIS Akadémia - Regisztráljon és tudja meg a legfrissebb infókat az Intel háza tájáról!

Szeptember 16, 2012

intel, szerver

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton meghívjuk ASBIS Akadémia sorozatunk következő rendezvényére, mely tartalmát tekintve eltér a korábban megszokottaktól, ugyanis kizárólag az Intel új Romley alapú szerver platformjáról fog szólni. A workshop jellegű interaktív oktatás keretében bemutatjuk az új platform főbb ismérveit, a termékek fontosabb ismertetőjegyeit, piaci pozicionálásukat. Ötleteinkkel segítünk a termékek egyszerűbb értékesítésében, a megfelelő termék kiválasztásában a megfelelő feladatra. Bemutatjuk a a szerverek összeállítása és/vagy szervízelés során esetlegesen felmerülő problémákat és ezek megoldásait, illetve azt, hogy milyen egyszerűen készre szerelhető akár egy komplex több processzoros kiszolgáló is.

A résztvevők megismerhetik a legújabb technológiákat, felhasználási területeiket és ezek implementációját.

Az oktatás végén a partnerek a hallott előadás anyagából egy tesztet írnak, és amellett, hogy a tesztet helyesen kitöltők között több értékes ajándékot sorsolunk ki, felkerülnek a weboldalunkra, mint „kiemelt szerver viszonteladó partner” cégnévvel és elérhetőségekkel.

Időpont:    2012. október 2. (kedd) 9:00 – 13:00
Helyszín:  Green Hotel Budapest ****
                1148 Budapest, Kerepesi út 34.
                (Parkolás a helyszín környékén lehetséges.)

09:00-09:30 Regisztráció
09:30-10:30 Az új Intel processzorok E5 24xx /26xx és a hozzájuk tartozó termékek/technológiák bemutatása, pre-sales és technikai tanácsok
10:30-11:00 Szünet
11:00-12:00 Technikai workshop, konfiguráció és support
12:00-12:30 Szünet
12:30-13:00 Teszt, oklevelek és ajándékok kiosztása

A részvétel INGYENES, csupán előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérjük jelentkezzen a marketing@asbis.hu e-mail címen.
Mivel helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, kérjük, hogy részvételi szándékát mihamarabb jelezze!