Február 14, 2018
CloudFest 2018 is the premiere global hosting and cloud festival taking place ...
Február 12, 2018
ASBIS acknowledged as a ‘Consumer Tech Distributor of the Year’ across the ...
Február 07, 2018
ASBIS won the prestigious “Strongest Enterprise Device Growth 2017 in Eastern ...
Január 29, 2018
ASBIS has just become the official distributor of AccelStor storage solutions ...
Augusztus 21, 2017
ASBIS becomes the official distributor of INFINIDAT solutions in new markets: ...
Július 11, 2017
It is high time every organization rethink its data management approaches in ...
Július 04, 2017
IBM has been acknowledging the distribution excellence of ASBIS Slovakia for ...
Június 15, 2017
By joining forces, companies achieve considerable business results from their ...
Június 10, 2017
Holding solid position in the distribution of Lenovo portfolio on the national ...
ASBIS Akadémia - Regisztráljon és tudja meg a legfrissebb infókat az Intel háza tájáról!

Szeptember 16, 2012

intel, szerver

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton meghívjuk ASBIS Akadémia sorozatunk következő rendezvényére, mely tartalmát tekintve eltér a korábban megszokottaktól, ugyanis kizárólag az Intel új Romley alapú szerver platformjáról fog szólni. A workshop jellegű interaktív oktatás keretében bemutatjuk az új platform főbb ismérveit, a termékek fontosabb ismertetőjegyeit, piaci pozicionálásukat. Ötleteinkkel segítünk a termékek egyszerűbb értékesítésében, a megfelelő termék kiválasztásában a megfelelő feladatra. Bemutatjuk a a szerverek összeállítása és/vagy szervízelés során esetlegesen felmerülő problémákat és ezek megoldásait, illetve azt, hogy milyen egyszerűen készre szerelhető akár egy komplex több processzoros kiszolgáló is.

A résztvevők megismerhetik a legújabb technológiákat, felhasználási területeiket és ezek implementációját.

Az oktatás végén a partnerek a hallott előadás anyagából egy tesztet írnak, és amellett, hogy a tesztet helyesen kitöltők között több értékes ajándékot sorsolunk ki, felkerülnek a weboldalunkra, mint „kiemelt szerver viszonteladó partner” cégnévvel és elérhetőségekkel.

Időpont:    2012. október 2. (kedd) 9:00 – 13:00
Helyszín:  Green Hotel Budapest ****
                1148 Budapest, Kerepesi út 34.
                (Parkolás a helyszín környékén lehetséges.)

09:00-09:30 Regisztráció
09:30-10:30 Az új Intel processzorok E5 24xx /26xx és a hozzájuk tartozó termékek/technológiák bemutatása, pre-sales és technikai tanácsok
10:30-11:00 Szünet
11:00-12:00 Technikai workshop, konfiguráció és support
12:00-12:30 Szünet
12:30-13:00 Teszt, oklevelek és ajándékok kiosztása

A részvétel INGYENES, csupán előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérjük jelentkezzen a marketing@asbis.hu e-mail címen.
Mivel helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, kérjük, hogy részvételi szándékát mihamarabb jelezze!