Március 15, 2019
Prestigio announces the signing of an OEM partnership agreement with Mozaik ...
Március 14, 2019
It is a wonderful opportunity for face-to-face meetings and discussion of ...
Február 05, 2019
CloudFest is the Largest Cloud, Hosting and Internet Infrastructure Gathering ...
Január 16, 2019
PRESS RELEASE - 16 January 2019, Limassol, Cyprus
November 20, 2018
Western Digital® will be retiring the Tegile Systems brand starting from ...
November 19, 2018
Enterprise-class Data Storage Solution Recognized for Completeness of Vision ...
November 13, 2018
VAD distributor ASBIS officially begins to supply Pure Storage, the market ...
Október 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), an expert in the distribution of IT products ...
Október 11, 2018
Regional VAD ASBIS Middle East has confirmed that it will be participating in ...
Szeptember 24, 2018
PRESS RELEASE - September 24, Limassol, Cyprus.
BlackBerry vállalati megoldások

Vállalati mobilstratégia: a Goodtól a Blackberry-ig
A BlackBerry Enterprise Mobility Suite segítségével továbbfejlesztheti üzleti csomagját!

A Good Technology 2015-ben történt felvásárlása óta a Blackberry nagy erőkkel dolgozott azon, hogy a Good szoftvertermékeit saját vállalati szoftverportfóliójába illessze. A sikeres egyesítés és arculatfrissítés eredményeképpen a Blackberry most büszkén mutatja be új termékeit. Ismerjék meg a BlackBerry Enterprise Mobility Suite-ot, mely korábban a Good Secure EMM Suites nevet viselte.

A Good nagy hatékonyságot biztosító alkalmazásait és szilárd biztonságú mobilitás platformjait a Blackberry vezető adatbiztonságával egyesítve új nagyvállalati mobilitási megoldáscsomag született: a kiváló üzleti hatékonyságú alkalmazásokkal nemcsak bárhonnan végezheti munkáját, de sikeresen óvhatja adatainak biztonságát is. A csomag a legmagasabb szintű biztonságot garantálja – a BlackBerry kiérdemelte a Common Criteria EAL-4+ tanúsítványát az iOS és Android rendszereken is futó BlackBerry Work, BlackBerry Access, BlackBerry Connect, BlackBerry Dynamics SDK alkalmazásokra (korábbi nevükön: Good Work, Good Access, Good Connect, és Good Dynamics SDK), valamint számos korábbi Good-alkalmazásra is. A Common Criteria EAL-4+ a nemzetközileg elismert program lehető legmagasabb szintű minősítése. Bemutatjuk a BlackBerry Enterprise Mobility Suite által kínált, a vásárló igényeihez igazodó kombinációkat:

BlackBerry Unified Endpoint Manager (korábbi nevén BES12) multi-OS EMM platform

BlackBerry Dynamics (korábbi nevén Good Dynamics) biztonságos mobilalkalmazás-platform és tároló

Magas színvonalú BlackBerry Work email- és csoportmunka-alkalmazás egyben

BlackBerry Connect biztonságos vállalati azonnali üzenetküldés Microsoft Lync, Cisco Jabber, és IBM Sametime környezetekhez

BlackBerry Access biztonságos böngésző SSO támogatással vállalati webes alkalmazásokhoz és felhőszolgáltatásokhoz

BlackBerry Workspaces (korábbi nevén WatchDox) vállalati fájlszinkronizáció és megosztás (EFSS) teljes digitális jogkezeléssel a fájlszintű védelemhez

Identity és Access Management a kétfaktoros azonosítás mobil alkalmazásokra való kiterjesztéséhez, valamint a mobileszköz használata második azonosítóként a vállalati alkalmazásokhoz való hozzáféréshez
Kategóriaelső MDM/MAM támogatás iOS, Android (valamint Android for Work és Samsung KNOX), BlackBerry 10, Windows 10 és MacOS rendszerekhez
Biztonságos fájlhozzáférés SharePoint, fájl megosztások, OneDrive, és Box támogatással az alkalmazás-portfólióban
ISV alkalmazások használata a BlackBerry széleskörű partneri ökoszisztémájának segítségével
Az egyénileg fejlesztett alkalmazások használata a BlackBerry Dynamics biztosításával

A BlackBerry Enterprise Mobility Suite felhasználónkénti előfizetési licenszmodellt követve rugalmazás árazást és személyre szabott megoldásokat kínál.

A felhasználónkénti licenszmodell legnagyobb előnye, hogy egy felhasználó több eszközt is használhat munkája során, míg az előfizetés árképzése lehetővé teszi jövőbe tekintő vásárlóink számára befektetésük folyamatos megtérülését.

A BlackBerry Enterprise Mobility Suite használható helyszíni vagy felhőalapú rendszerben is. Az ASBIS Enterprises PLC a Blackberry hivatalos forgalmazója az EMEA régióban. Több mint 20 évnyi tapasztalattal az infokommunikációs iparban a Blackberry megoldások kiemelt forgalmazójaként megtaláljuk a választ az Ön igényeire.

Forduljon hozzánk bizalommal, és munkatársaink mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot személyes találkozó egyeztetéséhez.