Augusztus 21, 2017
ASBIS becomes the official distributor of INFINIDAT solutions in new markets: ...
Július 11, 2017
It is high time every organization rethink its data management approaches in ...
Július 04, 2017
IBM has been acknowledging the distribution excellence of ASBIS Slovakia for ...
Június 15, 2017
By joining forces, companies achieve considerable business results from their ...
Június 10, 2017
Holding solid position in the distribution of Lenovo portfolio on the national ...
Május 31, 2017
ASBIS Middle East wins “IT Distributor of the Year” (Broad line products), ...
Május 08, 2017
ASBIS is proud to celebrate 20 years of long-term reliable partnership with ...
Április 13, 2017
Intel Corporation awards ASBIS for the highest year-on-year growth in NSG ...
Március 27, 2017
The regional ICT community voted for ASBIS Middle East assessing its business ...
Március 03, 2017
ASBIS Slovakia was named “Value Added Distributor of the Year 2016” based on ...
BlackBerry vállalati megoldások

Vállalati mobilstratégia: a Goodtól a Blackberry-ig
A BlackBerry Enterprise Mobility Suite segítségével továbbfejlesztheti üzleti csomagját!

A Good Technology 2015-ben történt felvásárlása óta a Blackberry nagy erőkkel dolgozott azon, hogy a Good szoftvertermékeit saját vállalati szoftverportfóliójába illessze. A sikeres egyesítés és arculatfrissítés eredményeképpen a Blackberry most büszkén mutatja be új termékeit. Ismerjék meg a BlackBerry Enterprise Mobility Suite-ot, mely korábban a Good Secure EMM Suites nevet viselte.

A Good nagy hatékonyságot biztosító alkalmazásait és szilárd biztonságú mobilitás platformjait a Blackberry vezető adatbiztonságával egyesítve új nagyvállalati mobilitási megoldáscsomag született: a kiváló üzleti hatékonyságú alkalmazásokkal nemcsak bárhonnan végezheti munkáját, de sikeresen óvhatja adatainak biztonságát is. A csomag a legmagasabb szintű biztonságot garantálja – a BlackBerry kiérdemelte a Common Criteria EAL-4+ tanúsítványát az iOS és Android rendszereken is futó BlackBerry Work, BlackBerry Access, BlackBerry Connect, BlackBerry Dynamics SDK alkalmazásokra (korábbi nevükön: Good Work, Good Access, Good Connect, és Good Dynamics SDK), valamint számos korábbi Good-alkalmazásra is. A Common Criteria EAL-4+ a nemzetközileg elismert program lehető legmagasabb szintű minősítése. Bemutatjuk a BlackBerry Enterprise Mobility Suite által kínált, a vásárló igényeihez igazodó kombinációkat:

BlackBerry Unified Endpoint Manager (korábbi nevén BES12) multi-OS EMM platform

BlackBerry Dynamics (korábbi nevén Good Dynamics) biztonságos mobilalkalmazás-platform és tároló

Magas színvonalú BlackBerry Work email- és csoportmunka-alkalmazás egyben

BlackBerry Connect biztonságos vállalati azonnali üzenetküldés Microsoft Lync, Cisco Jabber, és IBM Sametime környezetekhez

BlackBerry Access biztonságos böngésző SSO támogatással vállalati webes alkalmazásokhoz és felhőszolgáltatásokhoz

BlackBerry Workspaces (korábbi nevén WatchDox) vállalati fájlszinkronizáció és megosztás (EFSS) teljes digitális jogkezeléssel a fájlszintű védelemhez

Identity és Access Management a kétfaktoros azonosítás mobil alkalmazásokra való kiterjesztéséhez, valamint a mobileszköz használata második azonosítóként a vállalati alkalmazásokhoz való hozzáféréshez
Kategóriaelső MDM/MAM támogatás iOS, Android (valamint Android for Work és Samsung KNOX), BlackBerry 10, Windows 10 és MacOS rendszerekhez
Biztonságos fájlhozzáférés SharePoint, fájl megosztások, OneDrive, és Box támogatással az alkalmazás-portfólióban
ISV alkalmazások használata a BlackBerry széleskörű partneri ökoszisztémájának segítségével
Az egyénileg fejlesztett alkalmazások használata a BlackBerry Dynamics biztosításával

A BlackBerry Enterprise Mobility Suite felhasználónkénti előfizetési licenszmodellt követve rugalmazás árazást és személyre szabott megoldásokat kínál.

A felhasználónkénti licenszmodell legnagyobb előnye, hogy egy felhasználó több eszközt is használhat munkája során, míg az előfizetés árképzése lehetővé teszi jövőbe tekintő vásárlóink számára befektetésük folyamatos megtérülését.

A BlackBerry Enterprise Mobility Suite használható helyszíni vagy felhőalapú rendszerben is. Az ASBIS Enterprises PLC a Blackberry hivatalos forgalmazója az EMEA régióban. Több mint 20 évnyi tapasztalattal az infokommunikációs iparban a Blackberry megoldások kiemelt forgalmazójaként megtaláljuk a választ az Ön igényeire.

Forduljon hozzánk bizalommal, és munkatársaink mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot személyes találkozó egyeztetéséhez.