Október 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), an expert in the distribution of IT products ...
Október 11, 2018
Regional VAD ASBIS Middle East has confirmed that it will be participating in ...
Szeptember 24, 2018
PRESS RELEASE - September 24, Limassol, Cyprus.
Augusztus 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Július 05, 2018
Perenio IoT spol.s.r.o., new IT company, has been publicly introduced in Prague ...
Június 27, 2018
As a part of CompuLocks.com, Maclocks is a leading brand for Apple security and ...
Június 04, 2018
For 38 years, Computex has been evolving in alignment with global ICT trends ...
Május 21, 2018
The INTEL Partner Connect Сonference was held on 14-17 May, 2018 at the Prague ...
Május 10, 2018
Strategic and fast growing Volume Distributor who have demonstrated strong ...
Május 10, 2018
The Channel Middle East Awards mark the highlight of the year and the pinnacle ...
A SonicWall és az Asbis disztribútori szerződést kötött a kulcsfontosságú közép-kelet-európai országok felé való terjeszkedés céljából

Sajtóközlemény – 2018 január 15.

SANTA CLARA, Calif. – A SonicWall bejelentette megállapodását az Európai értéknövelt üzletág (VAD) disztribútoraként, illetve a globális információs és kommunikációs technológia (ICTS) szakértőjeként ismert Asbis –al. A világszerte több mint egymillió hálózatot védelmező, megbízható kiberbiztonsági partner kezdeményezésének célja, hogy üzleti tevékenységét a stratégiai jelentőségű közép-kelet-európai országokra is kiterjessze.

Az Asbis eltökélt, hozzáértő és agilis disztribútor, aki képes erőteljesen növelni a Sonicwall jelenlétét Európában.” – nyilatkozta Steve Pataky, a SonicWall alelnöke és árbevételért felelős vezető tisztségviselője. „Értékesítési csatornáik gyorsak, megbízhatóak és sokak által kedveltek, ami hozzásegíti a szervezeteket hálózataik, adataik és ügyfeleik védelméhez.”

A megállapodás utat nyit a SonicWall számára számos közép –kelet európai ország felé, mint Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Észtország, Görögország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Málta, Lengyelország, Románia, Oroszországhoz , Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna és Kazahsztán.

„Együttműködésünk a SonicWall –al kiváló példája a győztes-győztes stratégiának, különösen, ha figyelembe vesszük a régió biztonságtechnikai piacának fejlődését.” – fejtette ki Yuri Ulasovich az ASBIS Enterprises vezérigazgatója. „A kiberbiztonság minden vállalkozás számára fontos tényező, mely évről-évre komolyabb szerephez jut. A SonicWall megoldásai megteremtik Partnereink számára az egyik legszínvonalasabb kiberbiztonsági szolgáltatás implementációjának lehetőségét Európa szerte és a régió határain túl.”

A disztribúciós megállapodás elérhetővé teszi a SonicWall által nyújtott védelmi megoldások teljes spektrumát, beleértve a felhő alapú, többmotoros Capture Advanced Thread Protection sandbox szolgáltatást, a hozzá tartozó hardver infrastruktúrát, továbbá a vállalat Security as a Service (SECaaS) díjszabási modelljét, segítve a biztonsági szolgáltatások díjkalkulációját.

A ciprusi székhelyű Asbis hatékony disztribútor, mely az IT szektor legismertebb gyártóinak termékeit szállítja. A forgalmazott márkák között szerepel az Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung és a Supermicro. Leányvállalatai megtalálhatóak szerte az EMEA régióban, több, mint 1100 alkalmazottal és 30 000 aktív ügyféllel, a világ több mint 60 országában.

További információ

A SonicWall partnerséggel kapcsolatban további ismereteket talál, ha felkeresi:

A disztribúciós szerződés 2018. januárjában lép életbe.

Az ASBISc Enterprises PLC-ről

A ciprusi központú ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) 24 országban rendelkezik irodákkal. Fő tevékenységi köre globális szállítók ICT termékeinek disztribúciója. Partnerei között szerepel az Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD és mások. A cég leányvállalatai EMEA szerte megtalálhatók, több, mint 1100 alkalmazottal és több, mint 30 000 aktív ügyféllel a világ több, mint 60 országában.

További információért látogasson el a következő weblapra: www.asbis.com.

A SonicWall-ról

A SonicWall több mint 25 éve küzd a kiberbűnözés ellen a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalati terület védelme érdekében világszerte. A SonicWall Capture Labs kutatása alapján létrehozott díjnyertes, valós idejű kibertámadás jelző és megelőző megoldásaink révén, több mint 18 000 lojális viszonteladó partnerünkkel karöltve, képesek vagyunk több mint egymillió vállalatnak és mobilhálózatnak védelmet biztosítani levelezésük, alkalmazásaik és adataik kapcsán.

További információkat talál a gyártó weblapján: www.sonicwall.com.