Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
Június 07, 2018
Az Intel a 8th Gen Intel® Core™ i7-8086K limitált kiadású processzor piacra ...
Június 04, 2018
A Computex 38 éve együtt fejlődik az ICT trendekkel. Nyomon követi az ICT ...
Február 14, 2018
CloudFest 2018 is the premiere global hosting and cloud festival taking place ...
A SonicWall és az Asbis disztribútori szerződést kötött a kulcsfontosságú közép-kelet-európai országok felé való terjeszkedés céljából

Sajtóközlemény – 2018 január 15.

SANTA CLARA, Calif. – A SonicWall bejelentette megállapodását az Európai értéknövelt üzletág (VAD) disztribútoraként, illetve a globális információs és kommunikációs technológia (ICTS) szakértőjeként ismert Asbis –al. A világszerte több mint egymillió hálózatot védelmező, megbízható kiberbiztonsági partner kezdeményezésének célja, hogy üzleti tevékenységét a stratégiai jelentőségű közép-kelet-európai országokra is kiterjessze.

Az Asbis eltökélt, hozzáértő és agilis disztribútor, aki képes erőteljesen növelni a Sonicwall jelenlétét Európában.” – nyilatkozta Steve Pataky, a SonicWall alelnöke és árbevételért felelős vezető tisztségviselője. „Értékesítési csatornáik gyorsak, megbízhatóak és sokak által kedveltek, ami hozzásegíti a szervezeteket hálózataik, adataik és ügyfeleik védelméhez.”

A megállapodás utat nyit a SonicWall számára számos közép –kelet európai ország felé, mint Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Észtország, Görögország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Málta, Lengyelország, Románia, Oroszországhoz , Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna és Kazahsztán.

„Együttműködésünk a SonicWall –al kiváló példája a győztes-győztes stratégiának, különösen, ha figyelembe vesszük a régió biztonságtechnikai piacának fejlődését.” – fejtette ki Yuri Ulasovich az ASBIS Enterprises vezérigazgatója. „A kiberbiztonság minden vállalkozás számára fontos tényező, mely évről-évre komolyabb szerephez jut. A SonicWall megoldásai megteremtik Partnereink számára az egyik legszínvonalasabb kiberbiztonsági szolgáltatás implementációjának lehetőségét Európa szerte és a régió határain túl.”

A disztribúciós megállapodás elérhetővé teszi a SonicWall által nyújtott védelmi megoldások teljes spektrumát, beleértve a felhő alapú, többmotoros Capture Advanced Thread Protection sandbox szolgáltatást, a hozzá tartozó hardver infrastruktúrát, továbbá a vállalat Security as a Service (SECaaS) díjszabási modelljét, segítve a biztonsági szolgáltatások díjkalkulációját.

A ciprusi székhelyű Asbis hatékony disztribútor, mely az IT szektor legismertebb gyártóinak termékeit szállítja. A forgalmazott márkák között szerepel az Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung és a Supermicro. Leányvállalatai megtalálhatóak szerte az EMEA régióban, több, mint 1100 alkalmazottal és 30 000 aktív ügyféllel, a világ több mint 60 országában.

További információ

A SonicWall partnerséggel kapcsolatban további ismereteket talál, ha felkeresi:

A disztribúciós szerződés 2018. januárjában lép életbe.

Az ASBISc Enterprises PLC-ről

A ciprusi központú ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) 24 országban rendelkezik irodákkal. Fő tevékenységi köre globális szállítók ICT termékeinek disztribúciója. Partnerei között szerepel az Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD és mások. A cég leányvállalatai EMEA szerte megtalálhatók, több, mint 1100 alkalmazottal és több, mint 30 000 aktív ügyféllel a világ több, mint 60 országában.

További információért látogasson el a következő weblapra: www.asbis.com.

A SonicWall-ról

A SonicWall több mint 25 éve küzd a kiberbűnözés ellen a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalati terület védelme érdekében világszerte. A SonicWall Capture Labs kutatása alapján létrehozott díjnyertes, valós idejű kibertámadás jelző és megelőző megoldásaink révén, több mint 18 000 lojális viszonteladó partnerünkkel karöltve, képesek vagyunk több mint egymillió vállalatnak és mobilhálózatnak védelmet biztosítani levelezésük, alkalmazásaik és adataik kapcsán.

További információkat talál a gyártó weblapján: www.sonicwall.com.