Other headlines

Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
Június 07, 2018
Az Intel a 8th Gen Intel® Core™ i7-8086K limitált kiadású processzor piacra ...
Június 04, 2018
A Computex 38 éve együtt fejlődik az ICT trendekkel. Nyomon követi az ICT ...
Február 14, 2018
CloudFest 2018 is the premiere global hosting and cloud festival taking place ...
ASBIS bemutatja új videó portálját

Június 27, 2011

DELL, TOSHIBA, Canyon, Prestigio, video, tutorial

ASBIS bemutatja új videó portálját

A portálon összegyűjtjük IT termékekkel kapcsolatos videókat, így a felhasználóknak nem kell több helyen keresgélni, hanem mostantól kényelmesen egy helyen találhatják meg a keresett információkat

Limassol (Ciprus), 2011. június 27. – ASBIS Enterprise, vezető disztribútor az IT termékek piacán az EMEA régióban, bemutatja új videó portálját, ahol megtalálhatók a piac legújabb információi  http://channel.asbis.com.

“A videó portálunk tökéletes helyet biztosít a bemutatókhoz, oktatóanyagok és új termék prezentációk számára," mondta Haljas Patapovic, az ASBIS csatorna marketing igazgatója. “Ez az új eszköz nagyszerű lehetőséget biztosít gyártóink számára, ahol bemutathatják termékeiket és szolgáltatásaikat az ASBIS partnereinek, illetve vállalati ügyfeleink egy helyen értesülhetnek a piaci újdonságokról.”

A portálon egy helyen találja meg az IT termékek, újdonságok, legújabb tesztjeit, bemutatóit. Kényelmesen elérheti a termékeket a direkt linkeken kersztül webáruházunkhoz!

ASBIS video portal

About ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) is based in Cyprus and specializes in the distribution of IT products from worldwide leading manufacturers such as Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo and Hitachi. The company has own subsidiaries in 26 countries, more than 1,200 employees and 32,000 active customers in over 70 countries worldwide, and its revenue reached US$ 1,43 billion in 2010. For more information visit the company's website at www.asbis.com

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.