Other headlines

December 17, 2018
Thank You for being valued ASBIS partner!
November 20, 2018
Western Digital® will be retiring the Tegile Systems brand starting from ...
November 19, 2018
Enterprise-class Data Storage Solution Recognized for Completeness of Vision ...
November 13, 2018
VAD distributor ASBIS officially begins to supply Pure Storage, the market ...
Október 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), an expert in the distribution of IT products ...
Október 11, 2018
Regional VAD ASBIS Middle East has confirmed that it will be participating in ...
Szeptember 24, 2018
PRESS RELEASE - September 24, Limassol, Cyprus.
Augusztus 07, 2018
PRESS RELEASE - 7 August, Limassol, Cyprus.
Július 05, 2018
Perenio IoT spol.s.r.o., new IT company, has been publicly introduced in Prague ...
Június 27, 2018
As a part of CompuLocks.com, Maclocks is a leading brand for Apple security and ...
Infinidat - Az eredmények itt vannak!

December 04, 2018

ASBIS, INFINIDAT

Infinidat - Az eredmények itt vannak!

Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének

Az eredmények itt vannak!

Az ügyfeleket saját kihívásaik érdeklik és nem a gyártók termékei. Végül is aztán az ügyfelek termékeket vásárolnak, hogy az üzleti sikerhez vezető úton az esetleges problémáikat megoldják. Ennek megfelelően az ügyfelek gyakran nehéz helyzetben találják magukat, mert az üzleti modelljük működéséhez a jellemzők között, mint amilyen a teljesítmény, a rendelkezésre állás és a költség, kompromisszumot kell kötniük. Amikor a termék több kihívást képes egyszerre megoldani, mindezt egy megfelelő áron, az a pont, amikor az ügyfelek felfigyelnek.

Amikor a Nagyvállalati Tároló Fórum (the Enterprise Storage Forum) megkérdezte az ügyfeleket a legnagyobb kihívásról, ami a jelenlegi tároló-infrastruktúrájuk üzemeltetéséhez kapcsolódik, a következőt válaszolták:

Fájó pont Válaszadók aránya
Idősödő készülék 18%
Tárolókapacitás hiánya 17%

Üzemeltetés magas költsége

13%

Biztonsági, megfelelési kérdések

13%

Végignéztük a táblázatot, és megkérdeztük magunktól „Összhangban vagyunk azzal, amit a vásárlók kérnek?” Ássuk bele magunkat egyesével az ügyfélkövetelményekbe:

Idősödő készülék

A migráció mindig macerás és kockázatot jelent, de sokszor elfeledkezünk róla, hogy az idősödő készülék is ugyanezt teszi. A hardver egy „U” alakú meghibásodási görbével rendelkezik, néhány alkatrész „fiatalon hal meg”, vagy még rosszabb, már működésképtelen, amikor szállítják. Ezután a rendszer sok évre stabilizálódik, alacsony hibarátával, majd a meghibásodások aránya ismét drámaian növekedni kezd. Az idősödő készülékek a már eleve korlátos IT költségvetéshez szolgáltatás megújítási költségeket is adnak és az IT csoportoknak még időben el kell kezdeniük az új tároló beszerzését, hogy az adatokat extra költségek nélkül tudják átmigrálni. Valóban szerettem volna, hogy már megvitassuk azt az innovációt, melyet a közeljövőben erre a kihívásra adunk, de amíg hivatalosan be nem jelentjük, csak annyit mondhatok, hogy meg fogja oldani e problémát és csökkenteni fogja a migráció költségét. Továbbra is figyeljék a fejleményeket!

Tárolókapacitás hiánya

Az INFINIDAT ügyfelei részére egy egyedi üzleti modellt kínál: Mondják meg, hogy mit szeretnének ma, és mennyit fognak növekedni a jövőben. A növekedésüknek megfelelő nagyságú tárolót fogunk biztosítani a saját költségünkön, és csak azt fizetik, amit most használnak. Amikor elkövetkezik az a valóban rossz nap, mely úgy indul, hogy valaki azt mondja „Elfelejtettem mondani múlt hónapban, de 100TB tárolókapacitásra van szükségünk az új termékhez és még ma”, akkor egyszerűen csak bekapcsolják a meglévő kapacitást és értesítenek bennünket. Az ár már az eredeti üzletben megállapításra került, nincsenek meglepetések, nem kell várni a beszerzésre, szállításra, szekrénybe szerelésre, a felhő rugalmassága jelenik meg a saját adatközpontjukban!

Az Infinibox egyedi architektúrája arra lett tervezve, hogy egyedülálló felhasználtsági fokot biztosítson, míg egy nagyon kiegyensúlyozott teljesítményszinten támogatja a különböző munkaterheléseket.

Üzemeltetés magas költsége

Az üzemeltetés magas költsége nemcsak a tároló hardver működéséhez szükséges áramellátásnak és hűtésnek tulajdonítható. Annak is jelentős szerepe van, hogy a megfelelő működés biztosításához mennyi emberi munkaidőre és hány alkalmazott munkájára van szükség. 

Az InfiniBox büszkén modja, hogy a petabájtnyi adatok menedzseléséhez a legkevesebb teljes idejű alkalmazottra van szüksége (Full-Time Employees, FTE, ld. a Forrester jelentést), hála a rengeteg automatizációnak és öngyógyítási funkciónak. Ezzel egy időben az InfiniBox 4.2 PB-ig biztosít hasznos (még adattömörítés előtti) tárterületet egy padlólapon, és csupán 8kWh csúcsfogyasztással. Mármost, EZ hatékonyság!

Biztonsági, megfelelési kérdések

A biztonsági és megfelelési költségek többféle módon csökkenthetők, de a GDPR / AB375, NYDFS és sok más magánadatok védelméről szóló szabályozás hatására a tévedések üzleti kockázata nagy. Ugyanakkor a kiber-támadók napi szinten igyekeznek hozzáférni az adataikhoz és az idő az ő oldalukon van.

Tehát a kockázat magasabb, ahogy a támadók is képzettebbek, mint valaha. Tehát az IT mit tud nyújtani, hogy az üzletet támogassa?

A válasz nagyon egyszerű: titkosítsuk az adatokat. Így a támadó, ha el is lopja az adatokat, nem tud hozzáférni. Mi több, a GDPR 34-es cikke azt mondja, hogy amennyiben titkosított adatot lopnak el Önöktől, meg az adat tárgyát képező személyeket sem kell értesíteni. 

Tehát mi köze ennek az adattároláshoz

 Sok tárolótömb nagyon erősen függ az adattömörítéstől, hogy a drága hardverköltséget csökkentsék. Azonban a titkosítás lehetetlenné teszi, hogy adattömörítést használjunk. Tehát azok az ügyfelek, akik a megfelelőség miatt szeretnék titkosítani az adataikat, ezt nem tehetik meg a költségek okán. Az InfiniBox egyedülálló értéket képvisel, mivel nem függ a drága tároló anyagoktól, és még akkor is költséghatékony marad, ha az adatok titkosítottak.

Természetesen sok más kihívást is segítünk ügyfeleinknek megoldani, de most erre a harmadik fél által készített felmérésre helyeztem a hangsúlyt. Szeretnének még többet megtudni? Töltsék le tároló architektúra fehér lapunkat, vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Megmutatjuk Önöknek, hogyan képes egy innovatív technológia egyszerre több kihívást is megoldani.

Eran Brown-ról

Eran Brown az INFINIDAT európai műszaki igazgatója. A több mint 14 év alatt Eran adatközponti megoldásokat hozott létre minden szinten: alkalmazás, virtualizáció, hálózat, és nem utolsósorban tároló szinten. Elsődleges feladatai többek között a senior termékmenedzser, rendszermérnök, tanácsadó szerepek, több vertikumban található cégekkel működik együtt (pénzügy, olaj és gáz, telekom, szoftver és web) és segíti őket az üzleti alkalmazásaik támogatásához használandó skálázható infrastruktúra tervezésében és üzembe állításában.

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.