Other headlines

Május 02, 2019
TahawulTech.com and Reseller Middle East hosted the 10th annual Partner ...
Április 22, 2019
PRESS RELEASE - 22 April 2019, Limassol, Cyprus
Március 28, 2019
CloudFest is the Largest Cloud, Hosting and Internet Infrastructure Gathering ...
Március 15, 2019
Prestigio announces the signing of an OEM partnership agreement with Mozaik ...
Március 14, 2019
It is a wonderful opportunity for face-to-face meetings and discussion of ...
Február 05, 2019
CloudFest is the Largest Cloud, Hosting and Internet Infrastructure Gathering ...
Január 16, 2019
PRESS RELEASE - 16 January 2019, Limassol, Cyprus
November 20, 2018
Western Digital® will be retiring the Tegile Systems brand starting from ...
November 19, 2018
Enterprise-class Data Storage Solution Recognized for Completeness of Vision ...
November 13, 2018
VAD distributor ASBIS officially begins to supply Pure Storage, the market ...
A Dell bemutatja az új Inspiron modelleket!

Május 20, 2014

Dell, laptop, desktop

A Dell bemutatja az új Inspiron modelleket!

VÁSÁROLJON ONLINE

 

 

Dell Inspiron 5000 széria: stílus és intelligencia

 

  • Az Inspiron laptopok széles választékában mindenki megtalálja az életstílusának és a pénztárcájának megfelelő modellt
  • A Dell Inspiron 5000 sorozat 14”, 15” és 17”-os modelljei még vékonyabbak és könnyebbek, valamint lenyűgöző érintőképernyővel rendelkeznek

A Dell  a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bemutatta legújabb Inspiron 14, 15 és 17 5000-es sorozatú, valamint Inspiron  15 3000 sorozatú laptopjait. A termékcsalád modelljei a teljesítményt és kényelmet szolgáló funkciókkal bővültek, így egyénileg támogatják a felhasználók életkor szerinti igényeit és céljait.A nagy teljesítményű, negyedik generációs Intel processzor, a nagy merevlemez, az akár Full HD felbontású, remek válaszidejű 10 ujjas érintőképernyő, illetve számos más opció gondoskodik arról, hogy az eltérő életstílusú felhasználók megtalálják a számukra legmegfelelőbb megoldást. Az új funkciók közé tartozik a megosztáshoz, mentéshez és közös munkához használható 20 GB felhőalapú Dropbox-tárhely, valamint egy arcfelismerő szoftver is, amely biztonságosabbá teszi a jelszóvédett webhelyek használatát. „Új Inspiron laptopjaink okos befektetést jelentenek a családok számára, mivel vékony, helytakarékos kivitelben biztosítják a legújabb technológiát a hatékonyság növeléséhez és szórakozáshoz egyaránt” mondta Ray Wah, a Dell felhasználói PC-kért felelős csoportjának alelnöke.

Az új Inspiron 14, 15 és 17 5000-es sorozatú laptopok kényelmes funkciókkal rendelkeznek, így ideális társak akár a tanuláshoz, akár egy családi kikapcsolódás során. Az új Inspiron laptopok mobil, sokoldalú számítástechnikai élményt nyújtanak, amit olyan további csúcskategóriás megoldások is fokoznak, mint a 15 hüvelykes laptopok csiszolt alumínium fedelében opcionálisan elhelyezett Full HD érintőképernyő. A 10 ujjas kapacitív érintőképernyő egyszerűvé teszi a dokumentumokban vagy a közösségi média felületek állapotfrissítéseiben való görgetést, nagyítást és kiválasztást. A laptopok negyedik generációs Intel Core i processzorokkal rendelkeznek, amelyek hosszabb akkumulátor üzemidőt tesznek lehetővé. A modellekhez különálló AMD Radeon vagy NVIDIA GeForce grafikus processzor is választható, valamint a kiváló hangélmény érdekében a laptopok beépített Waves MaxxAudio technológiával rendelkeznek. A 20 GB felhőalapú Dropbox-tárhelyen a fontos házi feladatok vagy prezentációk bárhol és bármikor könnyen hozzáférhetők akár több készülékről is, így biztosan nem veszik el egyetlen dokumentum sem. 

 

Forrás: Dell Magyarország

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.