Other headlines

Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
Június 07, 2018
Az Intel a 8th Gen Intel® Core™ i7-8086K limitált kiadású processzor piacra ...
Június 04, 2018
A Computex 38 éve együtt fejlődik az ICT trendekkel. Nyomon követi az ICT ...
Február 14, 2018
CloudFest 2018 is the premiere global hosting and cloud festival taking place ...
A Dell bemutatja az új Inspiron modelleket!

Május 20, 2014

Dell, laptop, desktop

A Dell bemutatja az új Inspiron modelleket!

VÁSÁROLJON ONLINE

 

 

Dell Inspiron 5000 széria: stílus és intelligencia

 

  • Az Inspiron laptopok széles választékában mindenki megtalálja az életstílusának és a pénztárcájának megfelelő modellt
  • A Dell Inspiron 5000 sorozat 14”, 15” és 17”-os modelljei még vékonyabbak és könnyebbek, valamint lenyűgöző érintőképernyővel rendelkeznek

A Dell  a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bemutatta legújabb Inspiron 14, 15 és 17 5000-es sorozatú, valamint Inspiron  15 3000 sorozatú laptopjait. A termékcsalád modelljei a teljesítményt és kényelmet szolgáló funkciókkal bővültek, így egyénileg támogatják a felhasználók életkor szerinti igényeit és céljait.A nagy teljesítményű, negyedik generációs Intel processzor, a nagy merevlemez, az akár Full HD felbontású, remek válaszidejű 10 ujjas érintőképernyő, illetve számos más opció gondoskodik arról, hogy az eltérő életstílusú felhasználók megtalálják a számukra legmegfelelőbb megoldást. Az új funkciók közé tartozik a megosztáshoz, mentéshez és közös munkához használható 20 GB felhőalapú Dropbox-tárhely, valamint egy arcfelismerő szoftver is, amely biztonságosabbá teszi a jelszóvédett webhelyek használatát. „Új Inspiron laptopjaink okos befektetést jelentenek a családok számára, mivel vékony, helytakarékos kivitelben biztosítják a legújabb technológiát a hatékonyság növeléséhez és szórakozáshoz egyaránt” mondta Ray Wah, a Dell felhasználói PC-kért felelős csoportjának alelnöke.

Az új Inspiron 14, 15 és 17 5000-es sorozatú laptopok kényelmes funkciókkal rendelkeznek, így ideális társak akár a tanuláshoz, akár egy családi kikapcsolódás során. Az új Inspiron laptopok mobil, sokoldalú számítástechnikai élményt nyújtanak, amit olyan további csúcskategóriás megoldások is fokoznak, mint a 15 hüvelykes laptopok csiszolt alumínium fedelében opcionálisan elhelyezett Full HD érintőképernyő. A 10 ujjas kapacitív érintőképernyő egyszerűvé teszi a dokumentumokban vagy a közösségi média felületek állapotfrissítéseiben való görgetést, nagyítást és kiválasztást. A laptopok negyedik generációs Intel Core i processzorokkal rendelkeznek, amelyek hosszabb akkumulátor üzemidőt tesznek lehetővé. A modellekhez különálló AMD Radeon vagy NVIDIA GeForce grafikus processzor is választható, valamint a kiváló hangélmény érdekében a laptopok beépített Waves MaxxAudio technológiával rendelkeznek. A 20 GB felhőalapú Dropbox-tárhelyen a fontos házi feladatok vagy prezentációk bárhol és bármikor könnyen hozzáférhetők akár több készülékről is, így biztosan nem veszik el egyetlen dokumentum sem. 

 

Forrás: Dell Magyarország

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.