Other headlines

Augusztus 21, 2017
ASBIS becomes the official distributor of INFINIDAT solutions in new markets: ...
Július 11, 2017
It is high time every organization rethink its data management approaches in ...
Július 04, 2017
IBM has been acknowledging the distribution excellence of ASBIS Slovakia for ...
Június 15, 2017
By joining forces, companies achieve considerable business results from their ...
Június 10, 2017
Holding solid position in the distribution of Lenovo portfolio on the national ...
Május 31, 2017
ASBIS Middle East wins “IT Distributor of the Year” (Broad line products), ...
Május 08, 2017
ASBIS is proud to celebrate 20 years of long-term reliable partnership with ...
Április 13, 2017
Intel Corporation awards ASBIS for the highest year-on-year growth in NSG ...
Március 27, 2017
The regional ICT community voted for ASBIS Middle East assessing its business ...
A Dell bemutatja az új Inspiron modelleket!

Május 20, 2014

Dell, laptop, desktop

A Dell bemutatja az új Inspiron modelleket!

VÁSÁROLJON ONLINE

 

 

Dell Inspiron 5000 széria: stílus és intelligencia

 

  • Az Inspiron laptopok széles választékában mindenki megtalálja az életstílusának és a pénztárcájának megfelelő modellt
  • A Dell Inspiron 5000 sorozat 14”, 15” és 17”-os modelljei még vékonyabbak és könnyebbek, valamint lenyűgöző érintőképernyővel rendelkeznek

A Dell  a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bemutatta legújabb Inspiron 14, 15 és 17 5000-es sorozatú, valamint Inspiron  15 3000 sorozatú laptopjait. A termékcsalád modelljei a teljesítményt és kényelmet szolgáló funkciókkal bővültek, így egyénileg támogatják a felhasználók életkor szerinti igényeit és céljait.A nagy teljesítményű, negyedik generációs Intel processzor, a nagy merevlemez, az akár Full HD felbontású, remek válaszidejű 10 ujjas érintőképernyő, illetve számos más opció gondoskodik arról, hogy az eltérő életstílusú felhasználók megtalálják a számukra legmegfelelőbb megoldást. Az új funkciók közé tartozik a megosztáshoz, mentéshez és közös munkához használható 20 GB felhőalapú Dropbox-tárhely, valamint egy arcfelismerő szoftver is, amely biztonságosabbá teszi a jelszóvédett webhelyek használatát. „Új Inspiron laptopjaink okos befektetést jelentenek a családok számára, mivel vékony, helytakarékos kivitelben biztosítják a legújabb technológiát a hatékonyság növeléséhez és szórakozáshoz egyaránt” mondta Ray Wah, a Dell felhasználói PC-kért felelős csoportjának alelnöke.

Az új Inspiron 14, 15 és 17 5000-es sorozatú laptopok kényelmes funkciókkal rendelkeznek, így ideális társak akár a tanuláshoz, akár egy családi kikapcsolódás során. Az új Inspiron laptopok mobil, sokoldalú számítástechnikai élményt nyújtanak, amit olyan további csúcskategóriás megoldások is fokoznak, mint a 15 hüvelykes laptopok csiszolt alumínium fedelében opcionálisan elhelyezett Full HD érintőképernyő. A 10 ujjas kapacitív érintőképernyő egyszerűvé teszi a dokumentumokban vagy a közösségi média felületek állapotfrissítéseiben való görgetést, nagyítást és kiválasztást. A laptopok negyedik generációs Intel Core i processzorokkal rendelkeznek, amelyek hosszabb akkumulátor üzemidőt tesznek lehetővé. A modellekhez különálló AMD Radeon vagy NVIDIA GeForce grafikus processzor is választható, valamint a kiváló hangélmény érdekében a laptopok beépített Waves MaxxAudio technológiával rendelkeznek. A 20 GB felhőalapú Dropbox-tárhelyen a fontos házi feladatok vagy prezentációk bárhol és bármikor könnyen hozzáférhetők akár több készülékről is, így biztosan nem veszik el egyetlen dokumentum sem. 

 

Forrás: Dell Magyarország

 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.