Other headlines

Augusztus 07, 2020
Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a ...
Április 10, 2020
Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, ...
Április 06, 2020
A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot ...
Március 18, 2020
A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os ...
Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
Az Infinidat kibővíti az ökoszisztémát az InfiniBox aktív-aktív támogatásával a VMware vSphere Metro Storage Cluster számára

Március 18, 2020

Infinidat

Az Infinidat kibővíti az ökoszisztémát az InfiniBox aktív-aktív támogatásával a VMware vSphere Metro Storage Cluster számára

A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os elérhetőségét a földrajzilag különálló tárolási környezetekben

Az Infinidat, a multi-petabyte data storage megoldások vezető szereplője, bejelentette a a VMware vSphere Metro Storage Cluster (vMSC) támogatást Infinidat InfiniBox Active-Active Replication mellett, 100% alkalmazás és adat elérhetőséget nyújtva a virtuális környezetek számára.

Kisebb állásidő, magas teljesítmény

VMware vMSC lehetővé teszi egy fizikai host erőforrások csoportjának földrajzilag elkülönített helyen működő adatközpontok közötti működését. A vMSC bevezetése az InfiniBox Active-Active replikációval lehetővé teszi az alkalmazások és adatok magas rendelkezésre állását földrajzilag elkülönített tárolási környezetekben.

A VMware felismeri a magas rendelkezésre állás fontosságát a mission critical alkalmazások szempontjából” - mondta Pete Chargin, a VMware vSphere Platform szenior igazgatója. “Vevőink szerte a világon standardizálták a vSphere alkalmazást a legfontosabb alkalmazásaik számára és a vMSC-t használják az állásidő csökkentésére, miközben elérhető a nagy teljesítmény. Az Infinidat vMSC referencia-architektúrája egyike azoknak a megoldásoknak, amelyek hatékonyak a multi-petabyte vállalati környezetek kialakításának”

Zero RPO és zero RTO

Az InfiniBox Active-Active replikáció nulla RPO és nulla RTO értéket eredményez - lehetővé téve a mission critical üzleti alkalmazások működését, még teljes oldalleállás esetén is. Az InfiniBox Active-Active replikáció nemcsak a késleltetés szempontjából nyújt gyorsabb megoldást, mint más gyártók valódi aktív-aktív szinkron replikációs képességű megoldásai, hanem rendkívül kiszámítható teljesítményt nyújt a mission critical feladatokhpz is. A vállalkozások számára nélkülözhetetlen alkalmazások esetében a kiszámítható teljesítmény szinte ugyanolyan fontos, mint a magas rendelkezésre állás. Az Infinidat képes mindkettőt egyszerre biztosítani.

Új előnyük a vMSC-t bevezető ügyfelek számára

A jelenlegi megoldás kiterjeszti az Infinidat régóta fennálló kapcsolatát a VMware-el. Az Infinidat 6 exabájt bevezetett tárolókapacitásának durván kétharmada érintett a VMware környezettel. Ez a legújabb integráció megnyitja a vMSC-t azon új potenciális ügyfelek számára, akik esetleg még nem gondolkodtak ezen a megoldáson, a teljesítmény, a méretezhetőség vagy a költségek miatt.

Ez a VMware ökoszisztéma iránti új elkötelezettség izgalmas következő lépés a kapcsolatunkban, amely már több mint öt éve szolgálja a közös ügyfeleinket” - mondta Erik Kaulberg, az Infinidat alelnöke. Azok a vásárlók, akik a vMSC-t szeretnék bevezetni, most az Infinidat skálázhatóságának, teljesítményének és 100% -os rendelkezésre állásának minden előnyét megszerezhetik a legkritikusabb feladatokhoz.”

További információkért keressen minket a következő elérhetőségen: storage@asbis.com   

>>Forrás

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.