Other headlines

Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
Június 07, 2018
Az Intel a 8th Gen Intel® Core™ i7-8086K limitált kiadású processzor piacra ...
Június 04, 2018
A Computex 38 éve együtt fejlődik az ICT trendekkel. Nyomon követi az ICT ...
Február 14, 2018
CloudFest 2018 is the premiere global hosting and cloud festival taking place ...
MICROLAB termékek górcső alatt

Április 18, 2012

Microlab, teszt, hangfal

MICROLAB termékek górcső alatt

Az ASBIS Magyarország portfóliójában frissen megjelent gyártó termékei közül az IPON két típust tesztelt le. Érdemes végig olvasni a részletes tesztet és megnézni a videot!

VÁSÁROLJON ONLINE

 
 

Az ASBIS Magyarország portfóliójában frissen megjelent gyártó termékei közül az IPON két típust tesztelt le. Érdemes végig olvasni a részletes tesztet és megnézni a videot!

Íme az IPON értékelése: 

Microlab Solo 2C

A Microlab hangszóróiban pozitívan csalódtunk, ez egy hiánypótló termék a számítógépes sztereo hangszórók körében. A hangminőség ebben a kategóriában kiváló, a hangszórók karaktere pedig zenehallgatáshoz ideális, azon belül is az ütősebb disco és house műfajokhoz illik a legjobban. Bár filmnézéshez és játékhoz is megfelelő társunk lehet, kiegyenlített hangzása miatt a hangszórókat mi elsősorban zenekedvelőknek ajánljuk. A távirányítót szerettük, nagyon hasznos tud lenni, ahogy az is, hogy egyszerre akár két eszközt is ráköthetünk a hangfalpárra. Egyetlen negatívumként a bekapcsolás után hallgató búgást hozhatjuk fel, de mivel a hangszórókat soha nem kell kikapcsolni, így ezzel optimális esetben csak egyszer találkozik majd egy leendő tulaj. A hangszórók remek minősége tökéletes az árkategóriájukhoz viszonyítva (jelenleg 33 ezer forintba kerülnek), sőt... Éppen ezért egy pillantig sem volt kérdés, hogy repül nekik az ajánlott plecsni.

                 

Microlab M-700

A teszt végére a cég 2.1-es hangszórórendszerét is nagyon megkedveltük. A hangminőséget nagyon jónak találtuk, és bár a szettnek van némi alapzaja, ez csak egészen közelről hallható, használat közben soha. Mi hangkaraktere és ütős mélytartománya miatt filmnézéshez és játékokhoz ajánljuk, bár zenére sem utolsó a szett, ezért aki a 10 ezer forintos kategóriában keresgél (jelenleg ennyit kell otthagynunk érte a pénztárnál), nem fog benne csalódni. A hangszórórendszer anyagminőségével szemben nem volt kifogásunk, a mélynyomó lakkozott előlapja pedig feldobja a látványt (szerintünk ez egy kifejezetten jól sikerült dizájnelem), valamint a fő hangerőszabályzó és a mélyhangerő tekerőgombjának minősége is jó. A szatellit sugárzók vezetéke viszont lehetne hosszabb, bár ezt a szabványos csatlakozóknak hála saját vezetékkel is meg tudjuk hosszabbítani. Mivel a Microlab M-700 hangszórórendszerének is kitűnő ár-érték aránya van, ő is megkapja az ajánlott plecsnit.

A teljes cikket elolvashatja ITT!

Forrás: ipon.hu

 


 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.