Other headlines

Augusztus 07, 2020
Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a ...
Április 10, 2020
Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, ...
Április 06, 2020
A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot ...
Március 18, 2020
A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os ...
Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
A Prestigio Click&Touch a Red Dot 2020 győztese

Április 06, 2020

Prestigio, Clevetura, AWARD

A Prestigio Click&Touch a Red Dot 2020 győztese

A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot 2020 díjat kapott az egyedülálló tervezésének köszönhetően

A Red Dot zsűri döntése szerint a Prestigio Click & Touch megnyerte a "Red Dot Award: Product Design 2020" díjat és az alábbi négy Red Dot kategóriában aratott győzelmet:

  • Innovatív termék (Számítástechnika és Információtechnológia kategória)
  • Számítástechnika és Információtechnológia
  • TV és házimozi
  • Okoseszköz (TV és házimozi kategória)

A fentiek alapján kijelenthető, hogy a Prestigio érintőfelületes multimédia billentyűzet az egyik óriási győztese a világ egyik legimsertebb formatervezési versenyének.

A Prestigio Click&Touch a Clevetura LLC-vel együttműködésben készült. A tervezőiroda a minszki High Tech Park parkban található, Fehéroroszországban és az érintőfelületes mechanikus kapcsolókra specializálódott.

A több kategóriában elért győzelem szerint a Click&Touch egy vadonatúj, kényelmes információbeviteli megoldás, mely akár az iparág jövőjét is nagyban befolyásolhatja az eszközök összevonásának köszönhetően. 

A Click&Touch magában foglalja a billentyűzet, egér és az érintőpárna képességeit; automatikus és szinte észrevétlen átmenetet biztosít az egyes használati módok között. A készülék “smart switching” funkciójával érzékeli és “megérti” hogy a felhasználó épp melyik módot használja, képes automatikusan váltani a billentyűzetes bevitel és az érintőpárnás kurzorvezérlés között.

A Prestigio Click&Touch érintőfelüleletes billentyűzet a Clevetura's Touch on Keys® technológiiával kiváló kompbinációja a használhatóságnak és a funkcionalitásnak. A vonzó külsejű és technikailag az élmezőnybe tartozó készülék megkönnyíti az okos TV, számítógép, interaktív tábla, játékkonzol, tablet és akár az okostelefon használatát is.  Egyszerre 5 eszköz csatlakoztatható a billentyűzethez, 3 Bluetooth csatornán, USB Type-C csatlakozón és/vagy RF kapcsolaton.

A "The Red Dot Award"-ra benevezett termék értékelése:

A verseny a világ minden tájáról származó tervezőknek és gyártóknak kínál platformot a termékeik megmérettetéséhez. 2020-ban 60 ország tervezői és cégei több, mint 6500 termékkel neveztek a versenyre. A nemzetközi zsűri különböző tudományágak tapasztalt szakértőiből áll és mintegy 65 éve ül össze, hogy kiválassza az év legjobb terveit. Az elbírálási folyamat több napig tart, két alapvető részből áll: A zsűri az összes nevezett terméket teszteli, nem csak az esztétika, hanem az anyagválasztás, kivitelezés, felület kialalkítása, az ergonóma és a funkcionalitás vizsgálata is megtörténik. A vizsgálatok után megbeszéléseken döntenek a termékek tervezési minőségének megállapításáról. Mottó: „A jó formatervezés és az innováció keresése" - Csak a legjobb tervezők kaphatnak díjat. 

Gratulálunk a Prestigio és a Clevetura csapatának! 

A termék már megvásárolható (angol és orosz billentyűzetkiosztással). Érdeklődjön az ASBIS munkatársainal a további részletekkel kapcsolatbanon.

További információkért a Prestigio Click&Touch érintőfelületes multimédia beillentyűzethez, látogasson el a következő oldalra: https://click-n-touch.prestigio.com/

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.