Other headlines

Október 13, 2024
A modern fűtőberendezések egyre hatékonyabbak és kényelmesebb a használatuk. Az ...
Szeptember 24, 2024
Télen gyakran fázik a lábunk, érzékenyebbek vagyunk, könnyebben felfázunk ezért ...
Szeptember 02, 2024
A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran ...
Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Az AMD kibővíti EPYC CPU portfólióját, hogy új szintű teljesítményt és értéket nyújtson a kis- és középvállalkozások számára

Május 31, 2024

AMD, EPYC

Az AMD kibővíti EPYC CPU portfólióját, hogy új szintű teljesítményt és értéket nyújtson a kis- és középvállalkozások számára

Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő szintű rendszerkonstrukcióinak kibővített választékát hajtják meg

 Az AMD bejelentette az AMD EPYC™ 4004 sorozatú processzorok elérhetőségét, amelyek a meglévő AMD EPYC szerver CPU portfóliót új, költségoptimalizált ajánlatokkal egészítik ki, amelyek vállalati szintű funkciókat és vezető teljesítményt nyújtanak a kis- és középvállalkozások és a hosztolt IT szolgáltatók számára.

Történelmileg sok kis- és középvállalkozásnak kellett kompromisszumot kötnie az informatikai megoldások terén olyan hardverek használatával, amelyek nem feleltek meg teljes mértékben az igényeiknek,” mondta John Morris, az AMD vállalati és HPC üzletágának alelnöke. “Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok ugyanazokon a technológiákon alapulnak, amelyek a világ legigényesebb adatközpontjait is működtetik, és optimális beszerzési költséggel kínálják a jobb üzleti eredményeket elérni kívánó kis- és középvállalkozások ügyfelei számára.
A jobb üzleti eredmények elérésére törekvő ügyfelek számára.  

Egy megbízható választás a növekvő vállalkozások számára

Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok úgy készültek, hogy erős, általános célú számítástechnikát biztosítsanak egyfoglalatos csomagban, lehetővé téve a nagy teljesítményű rack-skála, több csomópontos és torony konfigurációkat, ahol a rendszerköltség és egyéb infrastrukturális korlátok kritikus szempontok. 

“Folyamatos együttműködésünk részeként a Lenovo örömmel látja, hogy az AMD új EPYC 4004 CPU-kat mutat be, amelyek segítenek új piaci lehetőségek kezelésében. Az AMD EPYC processzorok útitervének bővítése az új processzor megfizethető, ugyanakkor nagy teljesítményű képességeivel egy nagyobb piaci szegmenst céloz meg,” mondta Kamran Amini, a Lenovo szerver, tároló és szoftveralapú megoldásokért felelős alelnöke és vezérigazgatója. “Az AMD EPYC 4004 sorozatú CPU-k bevezetésével az AMD segít a szerverügyfelek igényeinek kielégítésében a teljes spektrumban, ár/teljesítmény értéket biztosítva a növekvő vállalkozások számára, a megbízható, biztonságos infrastruktúra hatékonysága mellett.” 

“Nagy örömmel bővítjük Bare Metal portfóliónkat egy újabb AMD EPYC megoldással. Az AMD-vel közös értékeket osztva, mint például a hatékonyság és a fenntarthatóság, meggyőződésünk, hogy a hamarosan megjelenő AMD EPYC 4004 CPU-val működő megoldásaink rugalmasságot biztosítanak az adatközpontban. Ügyfeleink kiaknázhatják majd ezen új processzorok puszta számítási teljesítményét és energiahatékonyságát, mindeközben pedig élvezhetik a Trusted Cloud és a teljesítmény-ár arány előnyeit,” mondta Yaniv Fdida, az OVHcloud termék- és technológiai vezetője. 

“A Supermicro’3U MicroCloud Multi-Node Server és az AMD EPYC 4004 sorozatú CPU-kkal hajtott 1U,2U Mainstream Server család munkaterhelési teljesítménye nagyobb értéket jelent a költséghatékony és könnyen telepíthető megoldásokat kereső ügyfelek számára,” mondta Michael McNerney, a Supermicro SVP marketing és hálózatbiztonsági igazgatója. “Együtt kibővítjük a hozzáférést azon vállalkozások számára, amelyek optimalizálni szeretnék a tárhely- és tartalomszolgáltatást, a felhőalapú munkaterhelést és még sok mást.” 

Az AMD EPYC 4004 CPU-val ellátott szerverek a teljesítmény, a skálázhatóság és a megfizethetőség meggyőző egyensúlyát kínálják. Az AMD EPYC 4004 sorozatú CPU-k széles körű vállalati megoldásokat tesznek lehetővé, és olyan vezető partnerek támogatják őket, mint az Altos, ASRock Rack, Gigabyte, Lenovo, MSI, New Egg, OVHcloud, Supermicro és Tyan.

A széles körben alkalmazott vállalati megoldások széles skáláját teszik lehetővé.

 

EPYC 4004
sorozat

Zen 4
magok

L3 gyorsítótár
(MB)

TDP

FBase
(GHz)

FMax Boost
(GHz)2

EPYC 4564P 16 64 170W 4,5 GHz 5,7 GHz
EPYC 4464P 12 64 65W 3,7 GHz 5,4 GHz
EPYC 4364P 8 32 105W 4,5 GHz 5,4 GHz
EPYC 4344P 8 32 65W 3,8 GHz 5,3 GHz
EPYC 4244P 6 32 65W 3.8GhZ 5,1 GHz
EPYC 4124P 4 16 65W 3.8GhZ 5,1 GHz
EPYC 4584PX 16 128 120W 4,2 GHz 5,7 GHz
EPYC 4484PX 12 128 120W 4,4 GHz 5,6 GHz

Az AMD-ről AMD

Az AMD több mint 50 éve az innováció motorja a nagy teljesítményű számítási, grafikai és vizualizációs technológiák terén. Emberek milliárdjai, a Fortune 500 vezető vállalatai és élvonalbeli tudományos kutatóintézetek világszerte nap mint nap az AMD technológiájára támaszkodnak, hogy javítsák életvitelüket, munkájukat és szórakozásukat. Az AMD munkatársai arra összpontosítanak, hogy olyan vezető, nagy teljesítményű és adaptív termékeket hozzanak létre, amelyek a lehetőségek határait feszegetik.

2 EPYC-018: Az AMD EPYC processzorok maximális boostja az a maximális frekvencia, amelyet a processzor bármelyik magja elérhet a szerverrendszerek normál üzemi körülményei között.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.