Október 13, 2024
A modern fűtőberendezések egyre hatékonyabbak és kényelmesebb a használatuk. Az ...
Szeptember 24, 2024
Télen gyakran fázik a lábunk, érzékenyebbek vagyunk, könnyebben felfázunk ezért ...
Szeptember 02, 2024
A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Az ASBIS disztribúciós megállapodást írt alá a Jabra-val, az audio-, video- és kollaborációs megoldások terén élenjáró vállalattal.

Jabra

Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások vezető értéknövelt forgalmazója, fejlesztője és szállítója a növekvő európai, közel-keleti és afrikai piacokon, nemrégiben forgalmazási megállapodást kötött a Jabrával. A Jabra, egy jól ismert dán márka, a GN Audio leányvállalata, amely a dán GN Group vállalat egyik részlege. A technológiai innováció gazdag múltjával a GN Group az audio- és videokommunikációs iparág egyik motorja. A GN Audio tulajdonában lévő Jabra az audioberendezések és újabban a videokonferencia-rendszerek terén szerzett szakértelméről ismert.

A stratégiai partnerség lehetővé teszi az ASBIS számára, hogy kiváló minőségű audio- és videokonferencia-megoldásokkal bővítse termékportfólióját. Ezek az ajánlatok mostantól 22 országban lesznek elérhetők, így Lettországban, Litvániában, Észtországban, Bosznia-Hercegovinában, Albániában, Montenegróban, Szerbiában, Koszovóban, Szlovéniában, Horvátországban, Romániában, Bulgáriában, Cipruson, Magyarországon, Kazahsztánban, Örményországban, Azerbajdzsánban, Grúziában, Üzbegisztánban, Tádzsikisztánban, Kirgizisztánban és Türkmenisztánban.

A hibrid munka térnyerése továbbra is növeli a professzionális audio- és videomegoldások iránti keresletet a piacon. Az ASBIS-hez hasonlóan erős vállalattal való partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy tovább bővítsük üzleti tevékenységünket a régióban, és még jobban kielégítsük ügyfeleink' igényeit"- magyarázza Tomasz Miller, a Jabra CEE és CIS területének vezetője.

Az ASBIS örömmel jelenti be, hogy a Jabrával kötött forgalmazási megállapodással való partnerség révén bővítjük termékportfóliónkat. A Jabra, a 150 éves tapasztalattal rendelkező, elismert skandináv technológiai vállalat, elkötelezett az olyan innovatív megoldások tervezése iránt, amelyek a vizuális és auditív élményeket emelik. Ez a partnerség jelentős lépés küldetésünkben, hogy a legmodernebb technológiát nyújtsuk ügyfeleinknek. Biztosak vagyunk abban, hogy ez az együttműködés jelentős előnyökkel jár majd ügyfeleink számára, hiszen fejlett audio- és videokonferencia-megoldásokat kínálunk számukra a kommunikációs élmény fokozása érdekében.” - mondta Vladimir Linkevich, az ASBISC Enterprises Plc. fogyasztói elektronikai üzletágának üzletfejlesztési igazgatója

A Jabráról

A Jabra a világ vezető márkája az audio-, video- és együttműködési megoldások – a fogyasztók és a vállalkozások képessé tételére tervezték. A GN Group büszke részeként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy közelebb hozzuk az embereket egymáshoz és a számukra fontos dolgokhoz. A Jabra mérnöki kiválósága a GN több mint 150 éves úttörő munkájára építve járja az utat. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy integrált eszközöket hozzunk létre a Contact Centerek, az irodák és az együttműködés számára, hogy a szakemberek bárhonnan produktívabban dolgozhassanak; valamint vezeték nélküli fejhallgatókat és fülhallgatókat, amelyekkel a fogyasztók jobban élvezhetik a hívásokat, a zenét és a médiát. www.jabra.com