Other headlines

Szeptember 02, 2024
A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran ...
Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Az Ubiquiti Wi-Fi 7 élményének megteremtése a tökéletes switch segítségével

Június 05, 2024

Ubiquiti

Az Ubiquiti Wi-Fi 7 élményének megteremtése a tökéletes switch segítségével

A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll arra, hogy forradalmasítsa a csatlakoztathatóságunkat, méghozzá eddig nem látott sebességgel, alacsonyabb késleltetéssel és megnövelt kapacitással. A Wi-Fi 7 teljes potenciáljának kiaknázásához a megfelelő hálózati kapcsolóval való párosítás a legfontosabb.

Az Ubiquiti, a hálózati technológiák vezetője olyan 2,5 GbE switcheket kínál, amelyek tökéletesen kiegészítik az Ubiquiti Wi-Fi 7 platformot, így biztosítva az optimális és jövőbiztos Wi-Fi 7 élményt.

A Wi-Fi Wi-Fi 7, más néven IEEE 802.11be jelentős előrelépést ígér elődeihez képest. A több gigabites sebességgel, a jobb hatékonysággal és a sűrű környezetben nyújtott nagyobb teljesítménnyel a Wi-Fi 7 megfelel az intelligens otthonok, a játékok, a virtuális valóság és a vállalati alkalmazások növekvő igényeinek. Ahhoz azonban, hogy ezeket az előnyöket teljes mértékben kihasználhassa, a hálózati infrastruktúrának robusztusnak és a megnövekedett adatátviteli teljesítmény kezelésére alkalmasnak kell lennie.

Az Ubiquiti 2,5 GbE switcheit nagy teljesítményre és megbízhatóságra tervezték, így ideális választás egy élvonalbeli Wi-Fi 7 hálózat kiépítéséhez. Az Ubiquiti Wi-Fi 7 platform, nevezetesen az U7 Pro, U7 Pro Max, U7 Pro Wall és U7 Outdoor hozzáférési pontok párosítása olyan UniFi PoE kapcsolóval ajánlott, amely 2,5 GbE teljesítménnyel és PoE+ kimenettel rendelkezik, mint például a Pro Max és Enterprise PoE kapcsolók. A kapcsolómodellek listája a következőképpen néz ki:

Transzformálja hálózatát még maA Wi-Fi 7 technológia bevezetése jelentős lépés a hálózat jövőbiztosítása felé. Az Ubiquiti’2,5 GbE switchek kiválasztásával olyan zökkenőmentes, nagy teljesítményű hálózatot biztosíthat, amely megfelel a mai és a holnapi igényeknek. Tapasztalja meg a Wi-Fi 7 élvonalbeli képességeit az Ubiquiti segítségével, és emelje új magasságokba a csatlakoztathatóságot.

Növelje a csatlakoztathatóságot, és tapasztalja meg a különbséget az Ubiquiti 2,5 GbE switchekkel. Legyen szó otthoni, üzleti vagy vállalati használatról, az Ubiquiti biztosítja, hogy a legmodernebb hálózati technológiával mindig a kor élén maradjon.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.