Other headlines

Szeptember 02, 2024
A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran ...
Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Hol van a legjobb helye a fűtőtestnek és hogyan használjuk helyesen?

Szeptember 02, 2024

AENO

Hol van a legjobb helye a fűtőtestnek és hogyan használjuk helyesen?

A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran túlzott szárazságot, csökkent oxigénellátást, kényelmetlenséget és rossz energiafelhasználást eredményez.

Ezenkívül ez a megközelítés hőveszteséghez vezet a helyiségek állandó szellőztetésének szükségessége miatt. Az AENO Premium Eco Smart Heater és az AENO Premium Eco Smart LED Heater infravörös fűtőberendezések eltérő kialakításúak, és megoldják ezeket a problémákat.

Az AENO fűtőtestek a levegő mozgatása és közvetlen felmelegítése nélkül bocsátanak ki hőt, így nem keletkezik por, és a hő közvetlenül a tárgyakhoz és az emberi testhez kerül anélkül, hogy energiát veszítene a levegő felmelegítéséhez. A hagyományos fűtőtestekkel ellentétben az AENO készülékek nem szárítják ki a levegőt, hangtalanul működnek, nem bocsátanak ki kellemetlen szagokat és fenntartják a helyiség természetes oxigénszintjét, ezáltal fenntartják az egészséges mikroklímát.

Hogyan kell megfelelően telepíteni az infravörös fűtőtestet

Az AENO egy intelligens infravörös fűtőtest, amely a naphoz hasonlóan konkrétan felmelegíti a helyiségben lévő tárgyakat és embereket, ami különösen fontos az allergiások és légúti problémákkal küzdők számára, mivel nem okoz porkeringést. A fűtőtest felszerelhető a falra függőlegesen vagy vízszintesen speciális konzolok segítségével, vagy a padlóra helyezhető lábak segítségével. A lábak és a fali konzolok további szerszámok nélkül egyszerűen felcsavarozhatók, így az összeszerelés sokkal egyszerűbb. Hatékonyságának maximalizálása érdekében fontos tudni, hogy hol helyezze el a fűtést. Javasoljuk, hogy a fűtőtestet úgy helyezze el, hogy az közvetlenül Ön felé sugározzon hőt, például a széke elé, ne a bútorok mögé. Ha az infravörös fűtőtestet nem megfelelően szerelték fel, a hőt a belső tárgyak elnyelik anélkül, hogy elérné a személyt.

Hogyan szabályozzuk a teljesítményt és a hőmérsékletet

Az AENO fűtőberendezésekben a fűtési teljesítmény beállítható: 60-120 °C-os panelhőmérséklet, aminek köszönhetően a teljesítmény 160 W-ról 700+ W-ra változik. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Premium Eco Smart Heater és a Premium Eco Smart LED Heater fűtését a személyes preferenciákhoz és a használati feltételekhez igazítsák

Esztétikus és minimalista design

A vékony, 11 mm-es profil tökéletesen illeszkedik otthoni és irodai környezetbe. A fűtőtestek három színben kaphatók: Pearl Black, Glossy White, Noble Grey és prémium anyagokból készülnek. Tervezéséért és innovatív technológiájáért az AENO termékeit két Red Dot díjjal jutalmazták: a fűtési és légkondicionálási technológia és az intelligens termék.

Egyszerű használat

Az AENO melegítők a fűtőelemen lévő panelen keresztül biztosítják a vezérlést (Premium Eco Smart 1 és 2 modellek - egy be-/kikapcsoló gombbal, valamint Premium Eco Smart LED 3, 4, 5 modellek - 4 gombbal: a SMART mód bekapcsolásához, a válassza ki a kívánt helyiség fűtési hőmérsékletét és a +/− gombokat). Lehetőség van az AENO App mobilalkalmazáson keresztüli vezérlésre is, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a hőmérséklet beállítását és a használati forgatókönyvek testreszabását. A Google Assistant és az Amazon Alexa által nyújtott hangvezérlési támogatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hangjukkal vezéreljék a fűtést, így még kényelmesebb és intuitívabb a használata.

Következtetés

Az infravörös fűtőtestek használata javítja a hőelosztást a helyiségben és fenntartja az egészséges mikroklímát. Az AENO fűtőtestek fújás nélkül sugároznak hőt, nem szárítják ki a levegőt, szagtalanok és nem égetnek oxigént. Ezáltal a levegő tiszta és egészséges lesz, ami különösen fontos. Az AENO infravörös fűtőtesteket közvetlenül maga elé kell helyezni, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérje a kívánt hőszintet. A dizájnért és innovációért díjazott AENO nemcsak fűtőberendezés, hanem stílusos kiegészítője is a belső térnek.

Keresse meg a legközelebbi üzletet a https://seasonal.aeno.com/where-to-buy oldalon

https://seasonal.aeno.com/heater

Az AENO intelligens fűtőtestről és az AENO Premium Eco LED-ről   Az AENO az intelligens háztartási készülékek fiatal és dinamikusan fejlődő márkája, amelyet magasan képzett mérnökökből álló nemzetközi csapat hozott létre. Az AENO törődik vásárlóival, és arra törekszik, hogy folyamatosan javítsa termékei funkcionalitását és bővítse képességeiket. Az érték és a minőség növelése, a logisztikai szállítási útvonalak optimalizálása érdekében a kiskereskedelmi láncok és a végfelhasználók számára Európában, Lengyelországban működik a prémium öko-okos melegítők gyártósora. Az AENO az ASBISC Enterprises PLC disztribúciós portfóliójának része, amely az IT-termékek vezető forgalmazója az EMEA régióban.

Az ASBISC Enterprises-ról: Az ASBIS Group az IT, a tárgyak internete (IoT) és a robotikai termékek, megoldások és szolgáltatások vezető forgalmazója, fejlesztője és szállítója az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) piacokon. A csoport székhelye Cipruson található, irodái 45 országban vannak, és több mint 1000 embert foglalkoztatnak több mint 2500 szakembert és 24 000 B2B ügyfelet szolgálnak ki 65 országban. Az ASBIS márkaportfóliójába tartozó termékek elnyerték a rangos Red Dot: Product Design díjakat.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.