Szeptember 02, 2024
A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran ...
Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Az Intel mindenhová elhozza a mesterséges intelligenciát a hálózaton, a végpontokon és a vállalaton belül is

Március 11, 2024

Intel

A barcelonai MWC 2024-en az Intel bejelentette a Granite Rapids-D kódnevű, beépített AI-gyorsítással rendelkező jövőbeli Intel® Xeon® processzorát, és kiemelte a kulcsfontosságú partnerekkel való első körben történő validálást.

A mai bejelentésekkel az Intel arra összpontosít, hogy az iparágat képessé tegye az 5G, az edge és a vállalati infrastruktúrák és beruházások további modernizálására, valamint az AI mindenhová való eljuttatásának előnyeire. Több mint egy évtizede az Intel’ügyfeleivel és partnereivel együtt a vállalat a mai hálózati infrastruktúrát a helyhez kötött funkciókról szoftveresen definiált platformmá alakítja át, és több mint 90 000 valós telepítéssel sikerre viszi a végpontokon.

Az Intel az 5G magszoftver-szállítókkal együttműködve előzetesen bemutatta a Sierra Forest kódnevű, 5G maghoz készült következő generációs Intel Xeon processzorát, amely 2,7-szeres teljesítménynövekedést mutatott be rackenként.

Az Intel architektúra a felhő-natív, szoftveresen definiált maghálózatok gerincét képezi világszerte, a legtöbb virtualizált hálózati szerver Intel CPU-kon fut. Az üzemeltetők, a berendezésgyártók és a szoftverszolgáltatók elsődleges választásaként az Intel Xeon platformok a kereskedelmi telepítésekben az 5G magteljesítmény, a kiváló TCO és az átfogó energiagazdálkodás – mindezt egy világszínvonalú ökoszisztémán keresztül szállítják.

Az Intel bejelentette továbbá az Intel’s Edge Platformot, egy moduláris és nyílt szoftverplatformot, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy szabványos hardveren, felhőszerű egyszerűséggel építsenek, telepítsenek, futtassanak, kezeljenek és skálázzanak edge és AI megoldásokat.

Az Intel’s Edge Platform egyedülálló képességekkel rendelkezik, beleértve a heterogén komponensek támogatását az alacsonyabb TCO és a zero-touch érdekében, az infrastruktúra és az alkalmazások házirend-alapú kezelését, valamint az AI-t az edge-csomópontok egész flottájában egyetlen ablak segítségével. Emellett az OpenVINO™ következtetéssel rendelkező AI runtime beépült, így lehetővé teszi a valós idejű AI következtetés optimalizálását és a dinamikus munkaterhelés elhelyezését az infrastruktúra szoftveren belül az alkalmazások telepítéséhez.