Other headlines

Október 13, 2024
A modern fűtőberendezések egyre hatékonyabbak és kényelmesebb a használatuk. Az ...
Szeptember 24, 2024
Télen gyakran fázik a lábunk, érzékenyebbek vagyunk, könnyebben felfázunk ezért ...
Szeptember 02, 2024
A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran ...
Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Hogyan tartsuk magunkat kellemesen melegen a hidegebb időben?

Szeptember 24, 2024

AENO

Hogyan tartsuk magunkat kellemesen melegen a hidegebb időben?

Télen gyakran fázik a lábunk, érzékenyebbek vagyunk, könnyebben felfázunk ezért sokan keressük a módját annak, hogy melegen tartsuk magunkat. Az egyik legjobb megoldás az AENO melegítő, melynek hője a lábak felmelegítésére is irányítható a kényelem, az egészség és a jó vérkeringés érdekében. Ehhez fontos tudni, hogyan kell megfelelően elhelyezni és használni az AENO fűtőtesteket.

Hogyan kell megfelelően elhelyezni az infravörös fűtőtestet?

Az AENO Premium Eco Smart Heater és AENO Premium Eco Smart Heater LED infrafűtők hőjének nagy része elölről, a lapos oldalról érkezik. A hő közvetlenül a testre irányul, melegen tartja teste alsó részét. A maximális hatékonyság érdekében javasoljuk, hogy a fűtőtestet legfeljebb hat lábnyira helyezze el úgy, hogy közvetlenül a lábára irányuljon, biztosítva az egyenletes és gyors felmelegedést.

Esztétika és funkcionalitás

Az AENO Premium Eco Smart Heater és az AENO Premium Eco Smart Heater LED infravörös fűtőtestek a stílusos minimalista dizájnt és a funkcionalitást ötvözik. Vékony, 11 mm-es profiljuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek bármilyen környezetbe, legyen az vidéki ház, lakás vagy iroda. Az AENO készülékek három elegáns színben kaphatók - Pearl Black, Glossy White és Noble Grey, amelyek bármilyen belső térbe illeszkednek. A fűtőtesteket Európában szerelik össze és CE, RED, RoHS, REACH, WEEE irányelvek szerint tanúsítják, ezért magas szintű biztonság és tartósság jellemzi őket. Edzett üvegből és egyéb kiváló minőségű anyagokból készült.

Innovációk és díjak

Az AENO fűtőtestek két Red Dot díjat kaptak a tervezésért és innovációért a „Fűtés és légkondicionálás technológia” és az „Intelligens termék” kategóriákban.

Intelligens teljesítmény- és hőmérsékletszabályozás

A 160 és 700+ W között állítható fűtőteljesítmény és 60 és 120 °C közötti panelhőmérséklet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fűtőtestet a személyes preferenciákhoz és a használati feltételekhez igazítsák. Például csökkentheti a teljesítményt, ha azt tervezi, hogy a fűtőtestet az asztal alá, a lábához közel helyezi el. A 99%-os energiahatékonyságával az AENO fűtőtest mindössze 3 perc alatt éri el a maximális teljesítményt, így a többi fűtőtesthez képest kevesebb energiával és erőforrással gyorsan felfűti a helyiséget. A készülék az AENO alkalmazáson keresztül vezérelhető, egyéni működési ütemezések és preferált hőmérsékletek beállításával.

Következtetés

Azok számára, akiknek egy jó lábmelegítő elengedhetetlen, a hőtartás fontos, az AENO infravörös melegítő az ideális megoldás. Képesek gyorsan felmelegedni, otthonosságot és kényelmet teremtve. Javasoljuk, hogy a fűtőtestet helyezzék maguk elé és irányítsák a lábuk felé. Azonnal érezni fogja a kellemes meleget, a stílusos dizájn és az intelligens funkció pedig kiváló okosasszisztenssé teszi otthonában vagy irodájában az AENO készülékeket.

Keresse meg a legközelebbi üzletet a https://seasonal.aeno.com/where-to-buy oldalon

https://seasonal.aeno.com/heater

Az AENO intelligens fűtőtestről

Az AENO az intelligens háztartási készülékek fiatal és dinamikusan fejlődő márkája, amelyet magasan képzett mérnökökből álló nemzetközi csapat hozott létre. Az AENO törődik vásárlóival, és arra törekszik, hogy folyamatosan javítsa termékei funkcionalitását és bővítse képességeiket. Az érték és a minőség növelése, a logisztikai szállítási útvonalak optimalizálása érdekében a kiskereskedelmi láncok és a végfelhasználók számára Európában, Lengyelországban működik a prémium öko-okos melegítők gyártósora. Az AENO az ASBISC Enterprises PLC disztribúciós portfóliójának része, amely az IT-termékek vezető forgalmazója az EMEA régióban.

Az ASBISC Enterprises-ról

Az ASBIS Group az IT, a tárgyak internete (IoT) és a robotikai termékek, megoldások és szolgáltatások vezető forgalmazója, fejlesztője és szállítója az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) piacokon. A csoport székhelye Cipruson található, irodái 45 országban vannak, és több mint 45 országban dolgoznak. Több mint 2500 szakembert és 24 000 B2B ügyfelet szolgálnak ki 65 országban. Az ASBIS márkaportfóliójába tartozó termékek elnyerték a rangos Red Dot: Product Design díjakat.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.