Other headlines

Október 13, 2024
A modern fűtőberendezések egyre hatékonyabbak és kényelmesebb a használatuk. Az ...
Szeptember 24, 2024
Télen gyakran fázik a lábunk, érzékenyebbek vagyunk, könnyebben felfázunk ezért ...
Szeptember 02, 2024
A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran ...
Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Csendes, zajmentes infravörös fűtés légmozgás és por nélkül

Október 13, 2024

Csendes, zajmentes infravörös fűtés légmozgás és por nélkül

A modern fűtőberendezések egyre hatékonyabbak és kényelmesebb a használatuk. Az egyik legnépszerűbb típus az infravörös fűtő, amely ideális azok számára, akik nagyra értékelik a csendes működést és a pormentes teret otthonukban.

AENO

Az AENO Premium Eco Smart Heater és AENO Premium Eco Smart Heater LED csendes infravörös fűtőtestek kiemelkednek a más típusú fűtőtestek közül, mivel közvetlenül a tárgyakra és az emberekre sugározzák a hőt és nem egyszerűen a levegőt melegítik fel. A legfontosabb tulajdonság, amely lehetővé teszi a csendességet, hogy nincsenek ventilátorok és motorok a termékben, amelyek zajt okozhatnak. Ez különösen fontos, hogy kényelmes használhassuk a terméket zavaró zajok és por nélkül.

A csendes fűtés előnyei

Nyugalom és csend

Az AENO infravörös melegítő ideális hálószobákban, gyerekszobákban, irodákban és más olyan helyeken, ahol a csendesség fontos tényező. Az, hogy nincs zaj és por, az kedvező környezetet teremt a pihenéshez, munkához vagy alváshoz.

Hatékonyság

Az AENO infravörös fűtőberendezések a naphő elvén működnek, infravörös sugárzást továbbítanak, amely először a tárgyakat melegíti fel. A felhevült tárgyak ezután elkezdenek kibocsátani hőt, ezzel fokozatosan növelve annak hőmérsékletét. Ez teszi lehetővé a gyors és hatékony fűtést.

Esztétika és funkcionalitás

A modern csendes fűtőelemek AENO Premium Eco Smart Heater és AENO Premium Eco Smart Heater LED ötvözik a stílusos dizájnt és a magas funkcionalitást. A fűtőtestek három elegáns színben kaphatók – Pearl Black, Glossy White és Noble Grey. Ezek a színek lehetővé teszik, hogy a fűtőtestek bármilyen belső térbe illeszkedjenek, luxust és otthonosságot kölcsönözve annak.

Vékony profil

Az AENO fűtőtestek a legvékonyabbak (mindössze 11 mm), ami lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag egybeolvadjanak a fallal anélkül, hogy sok helyet foglalnának el, vagy megzavarnák a helyiség kialakításának harmóniáját. Emiatt kiváló választás kis helyekre, ahol fontos a hatékony helykihasználás.

Biztonság

Az AENO Premium Eco Smart Heater és az AENO Premium Eco Smart Heater LED melegítő nem melegszik túl az intelligens hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően, így biztonságosan használható otthon, különösen gyermekek és háziállatok közelében. Fontos, hogy az alkalmazásban beállítson hőmérsékleti határokat.

Hordozhatóság

Az AENO Premium Eco Smart Heater és az AENO Premium Eco Smart Heater LED hordozható, és egyik helyiségből a másikba mozgatható, ami különösen kényelmes, ha különböző helyiségeket kell fűteni a nap folyamán.

Intelligens vezérlők és kiegészítő funkciók

Az AENO App mobilalkalmazás segítségével egyszerűen szabályozhatja a fűtőberendezés működését, beállíthatja működési ütemtervét és nyomon követheti az energiahatékonyságot. Ez lehetővé teszi, hogy otthonában mindig kényelmes és meleg mikroklímát tartson fenn.

Az alkalmazás linkjeit itt találja: Google Play és App Store.

Hangvezérlés

Az AENO melegítők támogatják a hangvezérlést a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével, ami még nagyobb kényelmet és intuitív élményt ad az eszköz használatához, lehetővé téve a fűtés beállításainak hangutasításokkal történő módosítását.

Díjak és elismerések

Az AENO termékei két rangos Red Dot díjat kaptak tervezésért és innovációért a fűtés és légkondicionálás technológia és az intelligens termék kategóriában. Ezek a díjak megerősítik az AENO fűtőtestek kiváló minőségét, így megbízható választássá teszik őket kényelmes és otthonos környezet megteremtéséhez otthonában.

Következtetés

Az AENO csendes fűtőtest ideális megoldás arra, hogy kényelmes és meleg körülményeket teremtsen otthonában bosszantó hangok nélkül. Egyesíti a stílusos dizájnt, a magas funkcionalitást, az energiahatékonyságot és a biztonságot, emellett 3 év garanciát is vállal. A csendes fűtőberendezés telepítése és használata egyszerű és kényelmes, az intelligens vezérlések és a kiegészítő funkciók pedig még vonzóbbá teszik.

Keresse meg a legközelebbi üzletet a https://seasonal.aeno.com/where-to-buy oldalon

https://seasonal.aeno.com/heater

Az AENO intelligens fűtőtestről

Az AENO az intelligens háztartási készülékek fiatal és dinamikusan fejlődő márkája, amelyet magasan képzett mérnökökből álló nemzetközi csapat hozott létre. Az AENO törődik vásárlóival, és arra törekszik, hogy folyamatosan javítsa termékei funkcionalitását és bővítse képességeiket. Az érték és a minőség növelése, a logisztikai szállítási útvonalak optimalizálása érdekében a kiskereskedelmi láncok és a végfelhasználók számára Európában, Lengyelországban működik a prémium öko-okos melegítők gyártósora. Az AENO az ASBISC Enterprises PLC disztribúciós portfóliójának része, amely az IT-termékek vezető forgalmazója az EMEA régióban.

Az ASBISC Enterprises-ról

Az ASBIS Group az IT, a tárgyak internete (IoT) és a robotikai termékek, megoldások és szolgáltatások vezető forgalmazója, fejlesztője és szállítója az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) piacokon. A csoport székhelye Cipruson található, irodái 45 országban vannak, és több mint 45 országban dolgoznak. Több mint 2500 szakembert és 24 000 B2B ügyfelet szolgálnak ki 65 országban. Az ASBIS márkaportfóliójába tartozó termékek elnyerték a rangos Red Dot: Product Design díjakat.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.