Other headlines

Szeptember 02, 2024
A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran ...
Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Június 04, 2024
Közeledik a nyár, a hőmérséklet emelkedik. A Midea, az intelligens háztartási ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
Az Ubiquiti bemutatta az U6 Mesh Pro-t - a tökéletes WiFi 6 hozzáférési pontot a rugalmas kültéri és beltéri lefedettségért.

Május 29, 2024

Az Ubiquiti bemutatta az U6 Mesh Pro-t - a tökéletes WiFi 6 hozzáférési pontot a rugalmas kültéri és beltéri lefedettségért.

Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési pontot, amelyet úgy terveztek, hogy kivételes teljesítményt és rugalmasságot nyújtson kültéri és beltéri környezetben egyaránt.

Az U6 Mesh Pro robusztus, nagysebességű csatlakozási lehetőséget biztosít, így tökéletes megoldás a hálózati infrastruktúrájukat bővíteni kívánó vállalatok számára.

A U6 Mesh Pro egy nagy teljesítményű hozzáférési pont, amely támogatja az összes WiFi szabványt és a legújabb WiFi 6 (802.11ax) szabványt. Mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban nagy teljesítményű 4x4 MIMO konfigurációval rendelkezik, amely maximális átviteli teljesítményt, akár 185 m² lefedettséget és több mint 350 csatlakoztatott eszköz támogatását biztosítja. Sokoldalú rögzítési lehetőségeinek köszönhetően az U6 Mesh Pro könnyen felszerelhető falakra, oszlopokra vagy asztali asztalokra, így nagy területeken is zökkenőmentes csatlakozást biztosít.

Az U6 Mesh Pro-t úgy tervezték, hogy megfeleljen a vállalati ügyfelek igényeinek. Fejlett WiFi 6 képességei nagyobb adatátviteli sebességet és jobb hálózati hatékonyságot biztosítanak, így a vállalkozások több eszközt és alkalmazást támogathatnak egyidejűleg. A sokoldalú szerelési lehetőségek és a robusztus kialakítás biztosítja, hogy az U6 Mesh Pro az irodaházaktól a kültéri kampuszokig számos helyen telepíthető legyen, következetes és megbízható kapcsolatot biztosítva.

A vállalati ügyfelek számára az U6 Mesh Pro számos kulcsfontosságú előnyt kínál:

  • Skálázhatóság: Könnyedén bővítheti hálózatát a növekvő üzleti igényekhez a teljesítmény csökkenése nélkül.
  • Megbízhatóság: Biztosítsa a megszakítás nélküli csatlakozást egy nagy teljesítményű hozzáférési ponttal, amely képes kezelni a sűrű környezeteket és a nagyszámú ügyfelet.
  • Teljesítmény: Optimalizálja a hálózati teljesítményt olyan fejlett funkciókkal, mint az OFDMA és a MU-MIMO, amelyek javítják az adatátvitel hatékonyságát és csökkentik a késleltetést.
  • Flexibilitás: Telepítse az U6 Mesh Pro-t változatos környezetekben, köszönhetően időjárásálló kialakításának és sokoldalú szerelési lehetőségeinek.

Az U6 Mesh Pro már kapható az ASBIS-tól - a Ubiquiti hivatalos forgalmazójától. Az árakról és a rendelkezésre állásról érdeklődjön az ASBIS kapcsolattartójánál. 

Részletes műszaki leírás  

Az Ubiquiti Inc. a hálózati technológiák globális vezetője, amely innovatív megoldásokat kínál a vállalati és fogyasztói piacok számára. A teljesítményre, megbízhatóságra és egyszerű használatra összpontosítva a Ubiquiti termékei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megbízható hálózatokat építsenek ki és kezeljenek magabiztosan.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.