Szeptember 02, 2024
A hagyományos fűtőberendezések általában felmelegítik a levegőt, ami gyakran ...
Június 25, 2024
Az ASBISC Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Június 25, 2024
A tajvani Computexen tartott nyitóbeszédében Pat Gelsinger, az Intel ...
Június 21, 2024
Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 ...
Június 05, 2024
A vezeték nélküli hálózatok folyamatosan fejlődő világában a Wi-Fi 7 készen áll ...
Május 31, 2024
Az AMD EPYC 4004 sorozatú processzorok a vezető szerverszolgáltatók belépő ...
Május 29, 2024
Az Ubiquiti Inc. bejelentette az U6 Mesh Pro-t, egy korszerű WiFi 6 hozzáférési ...
Május 27, 2024
A mesterséges intelligenciát mindenhová eljuttató küldetésének részeként az ...
Április 29, 2024
Az Intel az Intel® Gaudi® gyorsítók, Intel® Xeon® processzorok, Intel® Core™ ...
A Ubiquiti forradalmasítja a csatlakoztathatóságot az új UniFi Wi-Fi 7 hozzáférési pontokkal

Június 21, 2024

Ubiquiti

Az Ubiquiti, a hálózati technológiák globális vezetője, bemutatta a Wi-Fi 7 technológia legújabb fejlesztéseit az UniFi 7 sorozat három új hozzáférési pontjának (AP) bevezetésével. Ezek a legkorszerűbb AP-k - U7 Pro Max, U7 Pro Wall és U7 Outdoor - újradefiniálják a csatlakoztathatóságot és a teljesítményt, és a legkülönfélébb környezetek és alkalmazások igényeit szolgálják ki.

U7 Pro Max: Páratlan teljesítmény és valós idejű spektrális elemzés

Az U7 Pro Max egy 8-csatornás Wi-Fi 7 AP, amely 4x4 MIMO 5 GHz-es rádióval van felszerelve, amely megnövelt hatótávolságot és kiváló csatlakozási képességet biztosít. Ami az U7 Pro Maxot megkülönbözteti a többitől, az a dedikált spektrális motor, amely folyamatos háttércsomag- és spektrumfelvételre képes. Ez a nagy teljesítményű motor valós idejű spektrális elemzést biztosít, a hamarosan megjelenő NEXT AI folyamatos csomagrögzítési képességekkel pedig a hálózatfelügyelet és -kezelés határait ígéri.

• 8-stream WiFi 7
  • Háromsávos rádió: 2,4 / 5 / 6 GHz
  • Dedikált spektrális motor
  • 160 m² (1,750 ft²) lefedettség
  • 500+ csatlakoztatott eszköz

U7 Pro Wall: Innovatív tervezés a zökkenőmentes integrációért

A UniFi 7 Pro Wall egy új sorozat első, falra szerelhető alkalmazásokra szabott dizájnját mutatja be, amely hat stream Wi-Fi 7 technológiát kínál kiváló antennateljesítménnyel kombinálva. Ez az AP kiváló alternatívája a hagyományos, mennyezetre szerelt egységeknek, és úgy tervezték, hogy bármilyen környezetbe zökkenőmentesen integrálható legyen. Az U7 Pro Wall tetszőleges magasságba szerelhető, süllyeszthető és akár festhető is, hogy illeszkedjen a környezetéhez, így ideális a házépítők és a sokoldalú telepítési lehetőségeket keresők számára.

• 6-folyamos WiFi 7
  • Háromsávos rádió: 2,4 / 5 / 6 GHz
  • 140 m² (1500 0 ft²) lefedettség
  • 300+ csatlakoztatott eszköz

U7 kültéri: Robusztus kialakítás az optimális kültéri teljesítményért

Az U7 Outdoor a Ubiquiti első előretörését jelenti a kültéri Wi-Fi 7 technológia területén. A robusztus ipari kialakítással és integrált irányított szuperantennával rendelkező AP kivételes kültéri lefedettséget és teljesítményt biztosít. Emellett az U7 Outdoor opcionális omni antennákkal is rendelkezik, amelyek szoftveresen aktiválhatók a kiegyensúlyozottabb lefedettség érdekében, így alkalmazkodik a különböző kültéri beállításokhoz és követelményekhez.

• Nagy hatótávolságú lefedettség
  • Szoftverrel állítható antennasugárszélesség
  • Az időjárásálló (kültéri kitettség)
  • 200+ csatlakoztatott eszköz

Ezek az új AP-k alátámasztják az Ubiquiti elkötelezettségét az innováció és a kiválóság iránt, páratlan teljesítményt és rugalmasságot biztosítva a felhasználóknak, hogy a világ legjobb Wi-Fi 7 élményét építhessék ki.

További információkért forduljon az ASBIS kapcsolattartójához!