Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az AENO új jelentést ad az otthoni fűtés kényelmének a legújabb felhasználóbarát modell bevezetésével: AENO Premium LED Eco Smart Heater

Október 02, 2023

AENO

Az AENO új jelentést ad az otthoni fűtés kényelmének a legújabb felhasználóbarát modell bevezetésével: AENO Premium LED Eco Smart Heater

Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens fűtőberendezéseinek termékcsaládját egy új modellel, az AENO Premium Eco Smart LED Heater termékkel

Az AENO fűtőtestek családjának új eleme - az idei Red Dot Award 2023 dupla győztes-, az AENO Premium Eco Smart Heater nem csak az otthoni kényelmet újította meg.

Az AENO Premium Eco Smart LED fűtőtest új digitális LED kijelzővel és négy gombbal rendelkezik: hőmérséklet kijelzés (aktuális vagy felhasználó által beállított), SMART mód gomb és jelzőfény (állandó fűtés bekapcsolásához vagy szobahőmérséklet beállításához), a hatékony és gazdaságos fűtéshez, magasabb és alacsonyabb hőmérséklet gombok jelzőfénnyel. A LED kijelző fényereje testreszabható: beállíthatja a LED kijelző és a gombok fényerejét a kényelmes alvás érdekében. A gombok és a kijelző automatikus kikapcsolása az alkalmazásból lehetséges (alapértelmezés szerint mindig be vannak kapcsolva).

Korszerű technológiájával és európai csúcsminőségével az AENO folyamatosan a háztartási készülékek iparágának élvonalában van. Az AENO Premium Eco Smart LED fűtőtest bevezetése izgalmas mérföldkövet jelent a márka számára, mivel bővíti termékkategóriát, hogy megfeleljen a fogyasztók változó igényeinek. Ezek a fűtőberendezések az energiahatékony fűtést fejlett csatlakozási funkciókkal kombinálják.

Felhasználóbarát kialakítás a legjobb élmény és kényelem érdekében

A stílus és a funkcionalitás tökéletes ötvözetével tervezett AENO Premium Eco Smart LED fűtőtestek számos intelligens funkcióval büszkélkedhetnek, amelyek megváltoztatják a fűtésről alkotott elképzeléseinket. Fejlett érzékelőkkel (esésérzékelő, termosztát a kábelben, panel hőmérséklet-szabályozása) és a legmodernebb technológiával felszerelt fűtőtestek könnyedén alkalmazkodnak az Ön igényeihez, és mindig optimális kényelmet biztosítanak. 

A LED kijelző, a háttérvilágítással ellátott gombok és vezérlőegység olyan módon készült, hogy sötétben is könnyedén megtalálhatja érintéssel. Az AENO úgy alakította ki a terméket, hogy a felhasználónak ne kelljen a hátulján lévő bekapcsológombot keresnie. Akár egy gyereknek is rendkívül egyszerű!

Tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez

A karcsú ultravékony kialakítás (csak 11 mm), a prémium anyagok (eloxált alumínium) és a stílusos LED-kijelző fényereje igazán vonzóvá teszi a fűtőtestet.


Az AENO Premium Eco Smart LED fűtőelem három színben kapható: fényes fehér, gyöngyfekete és nemesszürke (ÚJ), így kiválaszthatja a belső teréhez tökéletesen illőt.

A különleges dizájn az ultravékony edzett üvegpanellel tökéletesen illeszkedik minden belső térbe, vagy a szem fókuszává válik, vagy láthatatlanul elbújik a térben. A felhasználó bármilyen módon felszerelheti, beillesztheti a belső terébe: akár a padlóra , akár a falra. 

Kiválaszthatja az irányítás módját 

A felhasználó kiválaszthatja a fűtőtest vezérlésének módját preferenciáinak és kényelmének megfelelően: távolról mobilalkalmazásból, hangsegédeken keresztül vagy digitális kijelző és beállítási gombok segítségével. 

A Wi-Fi kapcsolattal felszerelt készülék könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül, így valós időben követheti nyomon az energiafelhasználást, beállíthatja az ütemezést és a hőmérsékletet. Létrehozhat otthoni fűtési ütemtervet, és beállíthatja előre a kívánt hőmérsékletet, miközben az irodában dolgozik.

Hangvezérlést használhat, amikor otthon van (Google Home vagy Amazon Alexa), vagy egyszerűen állítsa be a kívánt üzemmódot egy stílusos érintéses jelzőgombbal, ha a telefon nincs kéznél. A beállításást segítő gombok és a digitális kijelző lehetővé teszi, hogy szerettei akkor is használják a fűtést, ha az alkalmazás felhasználója nincs a közelben. Ez fontos lehet, ha gondoskodni szeretne a család idősebb generációjáról.

Legyen szó hőmérséklet-szabályozásról hangutasítással, vagy távoli beállításról okostelefon-alkalmazáson keresztül, az AENO biztosítja, hogy mindig Ön irányítson, bárhol is legyen. 

Intelligens mód az energiatakarékosság érdekében

Az AENO intelligens fűtőelemek egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy képesek SMART módba kapcsolni, amikor szükség van egy konfigurálható kényelmes hőmérséklet fenntartására anélkül, hogy energiavesztesége lenne. Búcsút mondhat a hűvös reggeleknek és hangulatos meleg otthon vár Önre, amikor hazaérkezik.

Az AENO fűtőtestek hatékonyabbak, mint más típusú fűtőtestek és fűtési módszerek (konvekciós fűtés, légkondicionálás, padlófűtés, központi fűtés).

Hasznosan és hatékonyan használhatja a több mint 700 watt teljesítményt, hő- és pénzpazarlás nélkül. A panel hőmérséklete az alkalmazáson keresztül 120 Celsius-fokról 60 Celsius-fokra változtatható, a hőmérsékleti tartomány 700W+ és 150W+ között változtatható.

Akár kétszer olyan hatékony, mint egy hagyományos fűtőberendezés. Amint a helyiség felmelegedett egy beállított hőmérsékletre, a fűtőelem automatikusan kikapcsol, nem pazarolva az áramot, miközben fenntartja a szobahőmérsékletet (SMART módban). A szobahőmérséklet fenntartása mindig olcsóbb. Energiát és pénzt takaríthat meg, és melegen tarthatja fűtési szezonban a lakást.

Biztonság és védelem

Az AENO számára a biztonság a legfontosabb, és ez alól az AENO Premium LED Eco Smart Heater sem kivétel. A beépített biztonsági funkciók, mint a gyerekzár, túlmelegedés elleni védelem és dőlés érzékelő (leesés esetén a fűtés kikapcsol, a hangjelzés szólal meg és értesítést küld az alkalmazásban) nyugalmat biztosítanak, lehetővé teszi, hogy élvezze a meleget anélkül, hogy aggódna a balesetek miatt.

Egészséges fűtés az Ön közérzetéért

Az AENO fűtőtestek nem szárítják a levegőt és nem égetnek oxigént, ami fontos az egészsége szempontjából. A fűtőtestek nem fújják a levegőt – így nem kerül pollen vagy por a levegőbe, kiváló termék az allergiások számára. A csendes, szagtalan és pormentes AENO Premium LED Eco Smart Heater a megfelelő megoldás gyermekes családok és házi kedvencek számára.

“Az AENO mindig elkötelezett vásárlói életének javítása iránt az otthoni fűtés innovatív megoldásaival,” mondta Andrei Kazennau, üzletfejlesztési vezető.“Intelligens fűtőberendezéseink bevezetésével új szintre emeltük a kényelmet. Hiszünk abban, hogy vásárlóink a legjobbat érdemlik, és büszkék vagyunk ezen kivételes termékcsaládunkra. Fűtőtest-modelleink a terméktervezés mesterművei, amelyet elnyert Red Dot Awards díjunk igazol. Reméljük, hogy az új modell is ugyanolyan sikeres lesz. Kiskereskedőkkel, építészeti és belsőépítészeti stúdiókkal dolgozunk együtt és nyitottak vagyunk együttműködésre!”

Itt a tökéletes alkalom arra, hogy korszerűsítse otthona fűtési rendszerét az elkövetkező télre a meleg és hangulatos otthon érdekében!

Az AENO intelligens fűtőtestek októbertől vásárolhatók meg Magyaroszágon a partnerkereskedőknél és az online platformokon:

  • Euronics
  • OBI
  • Praktiker (hamarosan...)
  • Bauhaus (hamarosan...)
  • XXXLutz (hamarosan...)

Ha többet szeretne megtudni az új modellekről, kövesse a hivatkozást.

Az AENO márkáról és az AENO Premium Eco LED intelligens fűtőtestről

Az AENO az intelligens háztartási készülékek fiatal és dinamikus márkája, amelyet magasan képzett mérnökökből álló nemzetközi csapat hozott létre. Az AENO törődik a vásárlókkal, és törekszik a termékek funkcionalitásának folyamatos fejlesztésével. Az érték és minőség növelése, a logisztikai szállítási útvonalak optimalizálása érdekében a kiskereskedelmi láncok és a felhasználók számára Európában, Lengyelországban üzemel a prémium kategóriás öko intelligens fűtőberendezés gyártósora. Az AENO része az ASBISc Enterprises PLC márkaportfóliójának, amely az EMEA régió egyik vezető IT-termék-forgalmazója.

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.