Other headlines

Január 30, 2024
A Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) egy új, mennyezetre szerelhető Wi-Fi 7 hozzáférési ...
November 14, 2023
Az ASBIS Enterprises Plc. az informatikai és technológiai termékek és ...
Október 17, 2023
Ez a legújabb generációs asztali processzorcsalád a bevezetéskor hat új, ...
Október 10, 2023
Az energiahatékony és skálázható kialakítású, 51,2 Tbps Ethernet fabric, ...
Október 10, 2023
Az UniFi Protect Generation 5 kamerák az ASBIS biztonsági kínálatának legújabb ...
Október 09, 2023
Az ASBISC Enterprises Plc, az ICT, IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 06, 2023
Az ASBISc Enterprises Plc, az IT és IoT termékek, megoldások és szolgáltatások ...
Október 03, 2023
Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure ...
Október 02, 2023
Az AENO, a háztartási készülékek márkája, bővítette intelligens ...
Szeptember 11, 2023
Az idei Hot Chips rendezvényen az Intel először nyújtott részletes betekintést ...
Az ASBIS 9 új közép-kelet-európai országra terjeszti ki jelenlétét a Pure Storage termékekkel

Október 03, 2023

Pure Storage

Az ASBIS 9 új közép-kelet-európai országra terjeszti ki jelenlétét a Pure Storage termékekkel

Az ASBIS mostantól 27 EMEA-országban, köztük kilenc új országban kínál Pure Storage megoldásokat ügyfeleinek. A Pure Storage modern technológiája az ASBIS piaci szakértelmével kombinálva hatékonyan elégíti ki a vállalkozások növekvő igényeit, és páratlan infrastrukturális megoldásokat biztosít számukra.

Az ASBIS és a Pure Storage - a világ legfejlettebb adattárolási technológiáját és szolgáltatásait nyújtó informatikai úttörő - 2018-ban partnerséget kötöttek azzal a közös céllal, hogy számos országban - többek között Közép-Ázsiában, a balti államokban, Grúziában, Örményországban, Azerbajdzsánban, Kazahsztánban és Ukrajnában - együttműködjenek. A partnerséget 2021-ben tovább bővítették Ciprusra, Bulgáriára, Észak-Macedóniára és Koszovóra. 2022-től a partnerség Görögországgal is bővült.


Az erős együttműködés eredményeként a két vállalat úgy döntött, hogy 2023 közepééig további 9 országra terjeszti ki partnerségét: Románia, Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Málta, Montenegró, Bosznia és Hercegovina, valamint Albánia. Az ASBIS mostantól 27 országot lefedve forgalmazza a Pure Storage technológiát az EMEA-régió ügyfelei számára. Az együttműködés egyesíti az ASBIS kiterjedt piaci jelenlétét és a Pure Storage egyedülálló, a Pure Storage Evergreen modellen keresztül szállított adatkezelési megoldásait, így mindkét vállalat hatékonyan tudja elérni és kiszolgálni a helyi piac ügyfeleinek szélesebb körét.
Az ASBIS és a Pure Storage elkötelezett a szoros együttműködés mellett, hogy segítse az ügyfeleket az innováció előmozdításában, az adatkezelési képességek javításában, valamint a vállalkozások skálázható és hatékony tárolási technológiákkal történő megerősítésében.


A Pure Storage megoldásainak kínálatával az ASBIS a világ vezető fenntartható, nagy teljesítményű, all-flash tárolási technológiáit tudja biztosítani, meggyőző értéket kínálva a hatékony és megbízható infrastrukturális megoldásokat kereső ügyfelek számára, mint például:

  • FlashArray//X™: Teljesítményoptimalizált, all-flash, végponttól végpontig NVMe és NVMe-oF tárolótömb, amelyet úgy terveztek, hogy egységes blokk- és fájltárolást biztosítson vállalati teljesítménnyel, megbízhatósággal és rendelkezésre állással a kritikus üzleti szolgáltatások működtetéséhez.
  • FlashArray//C™: Egy kapacitás-optimalizált, teljesen flash NVMe tárolótömb, amely a QLC flash segítségével hibrid gazdaságossággal biztosít flash-teljesítményt.
  • FlashBlade//S™: Egységes gyors fájl- és objektumtárolási megoldás (UFFO), amely könnyen kezelhető, telepíthető és a tárolási igényekkel együtt skálázható.
  • A Pure//E család: A Pure//E család a lemezes alternatívákhoz hasonló bekerülési költség mellett rendkívül megbízható és skálázható megoldást kínál, amely gyorsabban hoz jobb eredményeket, így az All-flash adatközpont valósággá válik.
  • Gazdaságos. Hatékony. Örökkévaló. All-flash a lemezek költségén - a lemezek költségei nélkül.
  • Kubernetes Data Services Platform Portworx - a legteljesebb, teljesen integrált megoldás a tartós tároláshoz, adatvédelemhez, katasztrófa-helyreállításhoz, adatbiztonsághoz, felhők közötti és adatmigrációhoz, valamint a Kubernetesen futó alkalmazások automatizált kapacitáskezeléséhez.
  • FlashStack®: Modern konvergált infrastruktúra (CI) megoldás, amely a FlashArray™ vagy a FlashBlade és a Cisco által hitelesített technológiák kombinálásával számítási, tárolási és hálózati erőforrásokat biztosít.
  • AIRI//S™: Teljes körű AI-kész infrastruktúra, amely az NVIDIA GPU-k nyers erejét a FlashBlade masszív párhuzamosságával és nagy átviteli teljesítményével kombinálja.

Yurii Koval, az ASBISС Enterprises plc. vállalati tárolási üzletágfejlesztési vezetője így nyilatkozott: “Nagy örömmel jelentjük be a Pure Storage vállalattal való forgalmazási partnerségünk bővítését, amely mostantól még több országra terjed ki. Az öt évvel ezelőtt a Pure Storage-ra tett fogadásunk most bebizonyította választásunk helyességét. Gyorsan növekszünk a Pure Storage-val a feltörekvő piacokon. Ez a növekedés a csapataink közötti zökkenőmentes együttműködés bizonyítéka. ASBIS szakértőink nagy szakértelemmel rendelkeznek a Pure Storage termékeivel való munkában, és szívesen segítenek a rendszerintegrátoroknak, a felhőszolgáltatóknak és az adatközpontoknak az igényeiknek legmegfelelőbb megoldások kiválasztásában.”

Geoff Greenlaw, a Pure Storage EMEA és LatAm csatorna alelnöke elmondta: “Partnereink sikere a Pure sikere. Mivel 100%-ban csatorna-központú vállalat vagyunk, örömmel bővítjük partnerségünket az ASBIS-szel, hogy segítsük a régióbeli szervezeteket az innovációban azáltal, hogy dinamikus, felhőszerű tárolási élményt nyújtunk, amely rugalmas, igény szerinti és kódként szállított.”

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.