Other headlines

Augusztus 07, 2020
Prestigio, az ASBISc Enterprises Plc csoport nemzetközi márkája bemutatja a ...
Április 10, 2020
Új, kis mélységű 2U Supermicro Ultra Server, mikro adatközpontok, végponti, ...
Április 06, 2020
A Prestigio Click&Touch érintőfelületes multiméda billentyűzet négy Red Dot ...
Március 18, 2020
A referencia-architektúra biztosítja az alkalmazások és az adatok 100% -os ...
Augusztus 08, 2019
AMD EPYC™ 7002 Generation processors and compatible platforms are available now ...
Június 14, 2019
2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura ...
December 04, 2018
Amit a tárolási szakértők valójában szeretnének
November 29, 2018
Készen áll a Go Beyond –ra? A DELL EMC –vel elrepítjük Marrakesh –be!
Szeptember 18, 2018
Növelje hatékonyságát díjnyertes AMD technológiával, mindennapi feladatokra ...
Június 11, 2018
EPYC is engineered from the ground up based on the datacenter of today to ...
A Prestigio bemutatja a világ első intuitív Click&Touch billentyűzetét

Június 14, 2019

Prestigio, Clevetura

A Prestigio bemutatja a világ első intuitív Click&Touch billentyűzetét

2019 Június 13., Minsk (Fehéroroszország): a Prestigio és a Clevetura nyilvánosság elé tárja a világ első intuitív Click&Touch billentyűzetét. A termék augusztustól a nagyközönség számára is elérhető, a Prestigio gondozásában százezres darabszámmal kerül forgalomba év végéig.

Az intuitív billentyűzet a fehérorosz startup cég, a Clevetura LLC., fejlesztése, mely a hagyományos billentyűzet, a touchpad és az egér tulajdonságait ötvözi. A billentyűkbe ágyazott szenzorok lehetővé teszik a zökkenőmentes átmenetet a gépelés és kurzormozgatás között. A világon egyedülálló intuitív Click&Touch billentyűzet augusztustól megvásárolható a Prestigio forgalmazásában.

A Clevetura egyedülálló technológiája a billentyűkbe épített szenzorokon alapszik, forradalmian új lehetőségeket nyitva meg a touch felülettel kombinált billentyűzet rendszerekhez képest. A billentyűzet a touchpad -hez és az egérhez hasonlóan reagál, így használója gépelhet, görgethet és mozgathatja a kurzort a kéz áthelyezése nélkül.

A funkciók közötti váltás automatikus. Egy beépített mikrokontroller segítségével felismeri az érintéseket és azonnal reagál rájuk. Az eszköz használójának elegendő aktuális elfoglaltságára figyelnie, hisz az új technológia segítségével a billentyűzet felismeri, mely funkcióra van szükség.

A rendszer képes egyidejűleg feldolgozni a kattintásokat, érintéseket és egyéb mozdulatokat. Ez azt jelenti, hogy minden megszokott funkció elérhető marad, beleértve a zoomolást, a virtuális desktopok közötti átváltást és a kétujjas görgetést.

A technológia jogainak birtokosa a Clevetura fehérorosz startup, mely évek óta a belorusz Hi-Tech Park komplexumában működik. Serhei Kostevich, az Asbis cégcsoport és Prestigio alapítója személyesen támogatta a fejlesztést, az egyik első befektetője a projektnek.

„A kezdetektől hittünk a projektben és az intuitív billentyűzet ötletében rejlő lehetőségekben. Ez egy rendkívül érdekes és könnyedén mérhető, innováción alapuló programterv. Fontosnak tartjuk, hogy megismertessük a felhasználóval az új technológiát, bemutassuk a működését és előnyeit. Mind részesei vagyunk a projektnek. Ez nem csak a befektetésről szól: egy teljesen új technológiát vezetünk be a piacra. Véleményünk szerint a készülék és a technológia óriási potenciált rejt.” nyilatkozta Serhei Kostevich az ASBIS Cégcsoport Vezérigazgatója.

A készüléket először a volt szovjetunió államaiban és a baltikumban hozzuk forgalomba - Fehéroroszország, Oroszország, Litvánia, Ukrajna, Kazahsztán, Észtország és Lettország, majd a többi európai országban és tengerentúlon is elérhetővé tesszük.

A vevői célcsoport magában foglalja a modern technikában jártas felhasználókat és a smart TV tulajdonosokat. A billentyűzet hasznos eszköze a nagyképernyős tartalommenedzsmentnek, így kiválóan alkalmazható a b2b szegmensben, prezentációk, illetve oktatási anyagok átadása során.

--- 

A Prestigioról

A Prestigio 2001 -ben Seoul -ban alapított OEM (Original Equipment Manufacturer) 2003 -ban helyezte át vezetőségi székhelyét Ciprusba. A rangos elektronikai termékek széles skáláját felvonultató vállalat jelen van a háztartási elektronika, az autós eszközök és az oktatás területén, valamint az üzleti életben. A Prestigio termékek, mint az okostelefonok, mobiltelefonok, Android és Windows alapú tabletek, notebookok, kamerák, GPS navigációs rendszerek, TV -k, interaktív táblák és üzleti megoldások több mint 30 országban arattak sikert világszerte.

A tervezés és gyártás központja Kína és Fehéroroszország. Reprezentatív irodák 15 országban működnek a volt szovjetunió államaiban, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

A Cleveturáról

A Clevetura LLC. beviteli eszközök innovatív fejlesztésének tervezését végzi. A vállalat érdeme a Clevetura technológia kifejlesztése és sikeres legyártatása. Székhelye Minskben,  Fehéroroszországban található és a kínai Shenzhenben nyitottak irodát. A Clevetura LLC. központja a Belarus Hi-Tech parkban működik. 

Nyilatkozat: Az oldalainkon közölt információk, közlemények a közzététel napján felelnek meg a valóságnak. A közétett információk, közlemények az oldalainkon folyamatosan elérhetőek maradnak, azonban a közzétételt követően nem tudjuk garantálni, hogy az esetlegesen bekövetkező változásoknak megfelelően frissítjük vagy töröljük a nem naprakész információkat. Ennek megfelelően semminemű felelősséget nem vállalunk azért, hogy a közzétételt követően az oldalainkon található információk pontosak maradnak.